Tawerna Gothic > Serwis
Biuletyn
Serail:
--- Cytuj ---Eeee, myślałem, że to ta fotka, o której mówiłeś. Ale fajnie jest i bez tego.
--- Koniec cytatu ---
Jutrzejsza niespodzianka ci to wynagrodzi ;]
--- Cytuj ---eszcze raz brawa, powodzenia w tworzeniu następnego numerka i chęci Mrugnięcie
--- Koniec cytatu ---
Tych chęci naprawdę nam by się przydało, ale brawa też nie zaszkodzą.
--- Cytuj ---Pewny jesteś? :]. Kiedyś będąc redaktorem dowiedziałem się o biuletynie, no a że ktoś ułatwił mi sprawę i powiedział że niespodzianka jest już przygotowywana od 2 lat i na dodatek na stronie głównej jest przygotowane miejsce dla biuletynu to się domyśliłem. Ale cóż, nie będę się przechwalał moją super hiper mega ultra pro spostrzegawczością bo nijak minąłbym się z celem mojej wypowiedzi.
--- Koniec cytatu ---
Ach, musiałem przecież dać jakiś tekst przyciągający oczy ;p
--- Cytuj ---Huh, ale słodze tym satanistom
--- Koniec cytatu ---
Szatan ci to wynagrodzi.
--- Cytuj ---Czytałem z zaciekawieniem, zwłaszcza wywiady z modami. Jak widać TG bardzo szybko się rozwija, co mnie cieszy. Teraz czekamy na kolejną niespodziankę, no i kolejne części Chichot
--- Koniec cytatu ---
Jak napisał Is kolejne numery będą wychodziły co miesiąc, więc zdążycie się trochę po niecierpliwić. Jako, że chcielibyśmy, aby biuletyn podobał się wszystkim, to proszę o głosowanie w ankiecie co należałoby dodać/zrobić więcej, aby biuletyn był lepszy. A tak właściwie, to dziękuję w imieniu całego zespołu za pochwalne komentarze.
Kapii:
--- Cytat: Serail w 24 Lipiec 2008, 16:29:44 ---
--- Cytuj ---Eeee, myślałem, że to ta fotka, o której mówiłeś. Ale fajnie jest i bez tego.
--- Koniec cytatu ---
Jutrzejsza niespodzianka ci to wynagrodzi ;]
--- Koniec cytatu ---
Mam nadzieje. A to na serio?
user no. 11627:
No nawet wam się udał ten biuletyn, fajnie wygląda ;)
Aha, co do ankiety to przydało by się coś śmiesznego, np. jakieś żarty odnośnie forum czy coś takiego...
Serail:
Tylko ten numer był poświęcony serwisowi TG, kolejne będą dotyczyły zupełnie czegoś innego, chyba że będziecie chcieli, aby w każdym numerze był dział poświęcony forum i stronie.
Kapii:
Serail, to jak z tymi, ekhm bokserkami? Jutro?
Teraz pragnę wytłumaczyć o co chodzi. Grison w wątku "oceń poprzednika" napisał, że posiada zdjęcie IsentoRa w dziurawych bokserkach, dzisiaj powstała opinia, że specjalnym prezentem, który dzisiaj zostanie opublikowany jest właśnie to sławetne zdjęcie admina w dziurawych bokserkach. Pragnę powiedzieć, że to zdjęcie to bujda, nie ma go w rzeczywistości, nasz admin nosi same całe bokserski, więc zakończmy ten temat i nie powracajmy do niego, bo nie o tym jest ten wątek.[Serail]
Ja chcę bokserki!
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej