Tawerna Gothic > Serwis
Biuletyn
Isentor:
Nie ma co się podlizywać, ja dobrze wiem, że trzeci numer to cyrk na kółkach i można było lepiej się postarać.
Boba Fett:
--- Cytuj ---Zacznę od tego, jak w ogólne można było zlecić pisanie 'obiektywnej' recenzji modyfikacji człowiekowi, który należy do teamu który ją zrobił?
--- Koniec cytatu ---
Tylko dlatego zgodziłem się napisać recenzję tej modyfikacji, gdyż sam osobiście nawet nie kiwnąłem palcem przy jej tworzeniu. Sporo osób należy lub współpracuje z SoulFire, jednakże nie wszyscy są zaangażowani w każdy projekt tej grupy - ja chociażby ograniczam się tylko do Dziejów Khorinis.
Poza tym nie mam w zwyczaju nikogo, jak Ty to ładnie ująłeś ,,maścić" lub w jakikolwiek inny sposób pieścić i chwalić kogokolwiek - nawet grup i zrzeszeń, do których sam należę. Dlatego takie bezpodstawne zarzuty są bardziej godne pożałowania, bowiem to świadczy, jak bardzo jesteś niezorientowany w sytuacji i błyszczysz swoją niewiedzą.
Edit. Bo jestem redaktorem oficjalnego polskiego portalu o Gothic, dlatego nie mam prawa nikomu polepszać opinii, bo gdzieś tam należę. Myślałem, że to chyba jest dosyć jasne.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej