Tawerna Gothic > Serwis
Biuletyn
Serail:
Zapewne wielu z was ciekawiło się czym jest ta szumnie zapowiadana niespodzianka, otóż jest nią... biuletyn. Znajduje się on na http://gothic.gram.pl/biuletyn/ i to on był tą skrzętnie skrywaną niespodzianką, którą dla was szykowaliśmy. Otóż niektórzy z was zapewne zauważyli na stronie głównej napis "biuletyn już wkrótce", ale nikt z was nie wpadł na to, że właśnie on jest niespodzianką. Pierwsze pogłoski o naszych pracach nad biuletynem pojawiły się już dwa lata temu, lecz dopiero niedawno wzięliśmy się do pracy nad pisaniem artykułów, a urodziny TG były świetnym pretekstem do premiery naszej inicjatywy. Zapraszam do komentowania.
Kapii:
Eeee, myślałem, że to ta fotka, o której mówiłeś. Ale fajnie jest i bez tego.
Eregrin:
Brawo... Biuletyn wyszedł doskonale. Napisałem tylko jednego arta do niego (klik), to i tak i tak jestem zadowolony. Jeszcze raz brawa, powodzenia w tworzeniu następnego numerka i chęci ;)
Szarleǰ:
--- Cytuj ---"biuletyn już wkrótce", ale nikt z was nie wpadł na to, że właśnie on jest niespodzianką.
--- Koniec cytatu ---
Pewny jesteś? :]. Kiedyś będąc redaktorem dowiedziałem się o biuletynie, no a że ktoś ułatwił mi sprawę i powiedział że niespodzianka jest już przygotowywana od 2 lat i na dodatek na stronie głównej jest przygotowane miejsce dla biuletynu to się domyśliłem. Ale cóż, nie będę się przechwalał moją super hiper mega ultra pro spostrzegawczością bo nijak minąłbym się z celem mojej wypowiedzi. Chciałbym powiedzieć że miło, iż wreszcie biuletyn ujrzy światło dzienne. To dobre urozmaicenie :). Tak więc gratuluje że wreszcię się udało, nic tylko pozazdrościć zarządowi wytrwałości i pracowitości.
Huh, ale słodze tym satanistom :-\.
Doman:
ÂŚwietnie wyszedł ten biuletyn. Czytałem z zaciekawieniem, zwłaszcza wywiady z modami. Jak widać TG bardzo szybko się rozwija, co mnie cieszy. Teraz czekamy na kolejną niespodziankę, no i kolejne części :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej