Tawerna Gothic > Serwis
Biuletyn
Tidus:
Jak pewnie już niektórzy się zorientowali w biu jestem jako moderator, cieszę się, że moja praca nie poszła na marnę i każdy możę oglądnąć jej efekt. Sam biueletyn co ciekawe wyglądał jak wersja beta jeszcze wczoraj ( ale mi się za to dostanie ;) ). Pracowaliśmy dość sporo i postaramy się dodać każdy wątek, o który poprosicie, tak aby każda następna taka praca była lepsza od poprzedniej.
Miłej Lektury, oceniajcie proszę, bo przecież my, twórcy to znamy :D
PS mecz oglądać na polsacie a nie na forum siedzieć w tym momencie ;>
Canis:
Cóż, jestem w trakcie czytania, znaczy przeczytałem, to jakże wspaniałe dzieło, przyjemnie jest nieco poczytać o zarządzie o pracy danych, opisanych grup zarządzających forum jak i danych osób. Wyjaśnione są, przynajmniej częściowo, obowiązki moderatora.
Zawsze chciałem być moderatorem, chodź zapał o staranie się o to stanowisko wręcz mi wzrósł, po przeczytaniu artykułów. Cóż, może będzie kiedyś okazja zostania w przyszłości...
Są wywiady z osobami zarządzającymi forum, z garstką użytkowników. Bardzo dobra praca, podziwiam cały zarząd, że stworzyliście to, bardzo dobry pomysł. o takich niespodziankach, po takich elementach urozmaicających stronę jak i forum, aż łezka się w oku kręci, a człeczyna jeszcze bardziej przywiązuje się do forum, czuje wręcz podziw w stronę twórców, brawo panowie.
Warto zauważyć również walory estetyczne, przynajmniej moim zdaniem wygląda to bardzo ładnie, stronie naszej gazetki, naszego biuletynu towarzyszą ładne obrazki (tło, ten rozwijający się pergamin, wiadome ;) ), dobrze poukładane, logicznie artykuły. Cieszę się, że takie cudo powstało. Brawa dla twórców, redaktorów tego pisma ;) .
No i zapowiedź kolejnej niespodzianki ;)
Lees:
Bardzo ucieszyłem się z kolejnego urozmaicenia na TG. Widać, że traktujecie poważnie swoją robotę. Umilacie życie userom takim jak ja. Nie ma sztywności w biuletynie. Przepełniony jest dawką humoru.(Szczególnie tekst Dantego mi się spodobał). Są i wywiady z zarządem jak i z userami. W przeciwieństwie do niektórych portalów o Gothicu TG idzie do przodu i to widać. Czekam na niespodziankę i mam nadzieję, że to nie koniec urozmaiceń.
Pozdrawiam
Lees
PS. Zapomniałem życzenia urodzinowe złożyć.;D Wszystkiego najlepszego Tawerno! Stu lat!
Grison:
Fajna sprawa z tym biuletynem. Widać, że komuś zależy. Artykuły ciekawe. Szczególnie spodobały mi się dzieła Dantego i Altaira traktowane z lekkim przymrużeniem oczka. Ciekawe były również wywiady i felietony zaś niektóre linijki teksu napisanego przez Tidusa zmuszały do nagłych kontaktów z podłogą.
Po przeczytaniu działu "Modzi o modach" mam wrażenie, że jakas 1/4 wypowiedzi jest tam napisana tak żeby było ładnie i słodko, a nie prawdziwie. Ale cóż... nie moja sprawa. To by było na tyle. Czekam na kolejny numer.
Robben:
Tak myślałem, że może ten biuletyn na głównej stronie, będzie niespodzianką i właśnie tak się stało. Fajna sprawa z tym biuletynem, bo można się sporo o was dowiedzieć, o pracy modelatora i jeszcze o kilku innych rzeczach. Przeczytałem wszystko i bardzo mi się to spodobało, więc czekam na kolejne numery, które mam nadzieję, będą coraz ciekawsze.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej