Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Najgorszy/Najlepszy serial
zaj:
Od ostatniego mojego posta trochę czasu minęło i musze napisać o kilku serialach o których zapomniałem, bądź o tych które ostatnio polubilem, więc jedziemy :D :
+Nash Bridges- ÂŚwietna rola Don Jonsona i jego partnera(nie pamiętam jak się nazywał :)) ) ciekawe sytuacje oraz świetny humor
+Detektyw Monk- Ahh...jak ja lubię oglądać te odcinki. Genialny detektyw rozwiązujący najtrudniejsze zagadki zupełnie nie radzący sobie z trudami życia codziennego. Zabawne są jego problemy oraz reakcje towarzyszących mu osób. Ciekawe są zagadki.
+Allo! Allo!- ÂŚwietny Angielski(?) humor. No i nieśmiertelne:"Dziń dybry" rozśmieszą każdego ;)
Kapi Pogromca:
A oto filmy:
- M jak Miłośc - da się po oglądac choc rzadko to robię ponieważ staje się to nudne. Sam osobiście nie oglądałem tego od początku.
- Na wspólnej - nie oglądałem i nie mam zamiaru. Słyszałem, że to straszny gniot, którego nie idzie oglądac, więc sam nie próbuję.
- Lost - bardzo fajne według mnie. Tajemnicza wyspa, tajemniczy bohaterowie i każdy skrywa jakąś tajemnice. Z niecierpliwością czekam na III sezon.
- Wszystko co jest produkcji brazylijskiej itp. - FUJ!! Totalne dno. Jak można oglądac na każdym odcinku płacz bo Huan zdradził Marię i ona popełniła samobójstwo.
- Klan, Złotopolscy, Plebania itp. - beznadzieja, totalna beznadzieja. Może kiedyś to oglądałem, ale teraz jak to widze w telewizji to idę do swojego pokoju.
- Niania - można się pośmiac z przygód niani Frani i jej zwariowanej "rodzinki".
- 4400 - bardzo fajnie się zapowiada. Nagle pojawia się 4400 osób i nie wiadomo skąd się tam wzięli. Wiadomo tylko, że każda z tych osób w niewyjaśnionych okolicznościach zaginęła...
O reszcie nie mam zdania.
wErNi:
Na wstępie powiem, że u mnie polskich seriali będzie mało, bo to tandeta, więc (najlepsze) :
1. Lost - poprostu the best ;) (teraz czekam na odcinek 3x07 :D)
2. Prison Break - dziwie się, że jeszcze nikt go nie wytypował :/ Ale nie długo leci na polsacie pod nazwą "Skazany na śmierć" więc będziecie mieli okazje go obejrzeć - bardzo dobry serial opowiadający jak młodszy brat (geniusz) Michael uwalnia z więzienia (najpierw sam dał się złapać i w więzieniu wykonywał swój plan krok po kroku) swego starszego brata Lincolna.
3. 4400 - jak ktoś już napisał serial bardzo fajnie się zapowiada.
4. Kamienie śmierci - serial leciał już na tvp1, mimo że odcinków było nie wiele to były one naprawdę dobre.
5. Method & Red - śmieszny mini serial o raperach grających samych siebie (pamiętacie film How Hight ? - to właśnie oni :PP)
6. ÂŚwiat wg. Bunddych - no comments :D
7. American Dad! - fajna/śmieszna kreskówka
8. The Family Guy - to samo co wyżej
Tandetą są dla mnie polskie seriale, a między nimi (czołówka ;P)
1. Klan - ehh Bożenka i Rysio ;]
2. Złotopolscy - a pan biernacki... :/
3. Kopciuszek - wtf ?
4. Plebania - może serial nie był by taki do dupy gdyby nie aktorzy
ah no jeszcze przypomniała mi się zagraniczna tandeta ;) hit hitów !
1. Moda na sukces - jak to w opisie miał mój znajomy: "tylko Chuch Norris wie kiedy się skończy moda na sukces" amen...
peace...
Gałązka:
Uważam, że wszystkie polskie seriale (poza kryminalnymi) są do bani. więc wymienię genialne zachodnie produkcje:
LOST -chyba każdy wie czemu. Genialna fabuła, zagadki, pewna mistyczność świata i aktorzy.
4400 -bardzo lubię ten serial, choć pojawił się na antenie stosunkowo niedawno. Fabuła, akcja, problemy... Po prostu majstersztyk!
JERICHO-emitowany na AXN serial jest moim ulubionym -świat po (a właściwie w trakcie) wojny nuklearnej i malutkie miasteczko Jericho, zmagające się z trudną rzeczywistością. Lubie go za "fallout'owy" klimat i dużo zagadek, nieścisłości...
No, to wszystko
Madzia:
Gałązka z tym się nie zgodzę ! A co z Magdą.M ? To mój ulubiony polski serial, a Kryminalni, sorki ale ich nie lubię :P .
LOST - no chyba naprawdę wszyscy wiedzą dlaczego ! :)
Prision Break - Widziałam dotychczasowe wszystkie odcinki, super serial. Ten dreszczyk emocji :P. Jeśli ktoś jeszcze go nie widział to jutro zaczyna lecieć na Polsacie.
Niania - Ah panno Maj ! :)
4400 - Od niedawna na TYP 1. Całkiem fajny i ciekawy. Polecam !
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej