Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Najgorszy/Najlepszy serial

<< < (4/18) > >>

Boba Fett:
Przechodząc do mnie... Nie ma tego za wiele. Nie jestem jakimś fanatykiem ,,M jak Miłość", ba, ja takimi serialami szczerze gardzę. Poszczególne seriale oglądam sporadycznie, tzn. kiedy akurat oglądam tv i leci, to z chęcią go obejrzę (jak mam czas).
Oto moje typy:

,,ÂŚwiat według Kiepskich " - od zawsze uwielbiam ten serial. Każdy z nas go zna i nie rozumiem jak może się on komuś nie podobać.   W pewnym stopniu pokazuje nas - Polaków. xD

,,Daleko od Noszy " - spodobał mi się ze względu na pracę mojej mamy (pielęgniarka). Później tak mnie wciągnął, że próbuję go oglądać jak najczęściej. Według mnie pan Kidler jest wzorem do naśladowania! Przynajmniej dla mnie...

,,Jaś Fasola " - rzadko udaje mi się na niego trafiać, cóż, taka dola. Ale jak już się uda, to z wielkim uśmiechem na ustach patrzę na jego dziwne/fajne poczynania,  pomysły i reakcje.

,,Kompania braci " - oj, oglądnąłem tylko kilka odcinków i bardzo żałuję, że nie miałem sposobności do obejrzenia wszystkich. najgorszym utrapieniem jest ta pogańska godzina. :/
Powiem szczerze, że fascynuję się WW II, a ten serial jest dla mnie w sam raz. Polecam go wszystkich ,,wojakom".

Dairin:
Witam :) No, ja na pewno zostanę teraz ostro zbluzgana :) Ale ja lubię M jak miłość i Na wspólnej... Oglądam sporadycznie , bo nie mam za bardzo wolnego czasu. Bardzo podobał mi się serial : "Z archiwum X" i "Sześć stóp pod ziemią". Najlepsze było to, że zawsze musiałam na nie baaardzo długo czekać (przed 12 się ZACZYNAÂŁ!), a następnego dnia do szkoły... często zdarzało się tak, że zasypiałam w łóżku pomiędzy reklamami, a seriale kończyły się przed 2 :P A jeszcze dodam, nie śmiać się, że pamiętam z dzieciństwa serial także nawiązujący do pracy mamy BF :D:D, "Matki, żony i kochanki" :D:D:D:D:D Dosłownie serial mojego dzieciństwa :P

Powiem szczerze, nie lubię, bardzo, seriali na MTV typu Umów się z moją mamą, Dissmissed, czy jak to tam itd. Ewentualnie lubię z MTV Ryki z bryki, czy jak to tam leci... Jakbym dokładnie siebie widziała...:D:D:D:D:D:D

Cesc:
Z Polskich:

Dobre:
- Fala Zbrodni- szybka akcja, ciekawe momenty.
- ÂŚwiat Według Kiepskich- zabawny serial komediowy, obsada Andrzeja Grabowskiego-nadaje się do swej roli.
13 Posterunek- Cezary Pazura w roli posterunkwoego-wymiata.

Tandeta:

- M jak Miłośc, Złotopolscy, Na Wspólniej, Plebania, Klan - polskie minusy gdy by nie one polskie kino by jeszcze uszło.

Z Zagranicznych:

Dobre:

- LOST- cały serial jest jedną wielką zagadką.
- Jaś Fasola- chyba najbardziej zabawny serial, jaki wogóle powstał.
- Allo, Allo- także zabwany serial. Ale nie lepszy niż Jaś Fasola.
- ÂŚwiat według Bundych- podbnie jak powyżej.

Tandeta:

- Gotowe na Wszystko- bleee.... nie mój gust.

Fix:
"Latający Cyrk Monty Pythona" - świetny, angielski humor. Genialne skecze, wyśmiewające w inteligentny sposób stereotypy panujące w Anglii w latach 70-tych :)

"Heroes" - genialny serial, emitowany przez NBC. ÂŚwietny, trzymający w napięciu klimat i fabuła łącząca znane i lubiane stereotypy ze świeżością. Dodatkowo bardzo wyraziste postacie, które szybko zdobywają sympatie widza. Jeżeli powiem, że serial ma aktualnie najlepsze wyniki oglądalności, a pod względem jakości porównywany jest do pierwszego sezonu "Lost", to wystarczy?

Riddle.:
Polskie

Dobre:
13 Posterunek - stary, dobry, polski serial komediowy
Kasia i Tomek - czasami przy tym serialu płakałem z powodu Pawła Wilczaka który strzelał ironiczne i cyniczne miny

To chyba tyle z dobrych... ogólnie jak zauwazyliście preferuje komedie  

PoliszKicz(  )
ÂŚwiat Według Kiepskich - przepraszam za to co teraz napisze, ale nie kumam tego. Jak może komuś podobac się śmiech Waldusia? Jak dla mnie cały ten serial ludzie oglądają po to by podświadomie podbudowac sie na duchu, że mają lepiej w życiu niz główny bohater tego dennego serialu...

Reszta seriali których nie wymieniłem w "dobrych".

Zagraniczne

Dobre:
Przyjaciele - coś pięknego. Uwielbiam ten serial.
Kompania Braci - wszyscy userzy co wypisali ten serial przede mną wytłumaczyli ten wybór chyba wystarczająco, dzięki czemu ja nie musze pisać  
Detektyw Monk - ten cffaniaczek rządzi. Zagadki kryminalne sa na dobrym poziomie i jak zawsze zrobione tak by końcówka lekko zaskakiwała widza. W dodatku mania głownego bohatera na punkcie czystości...
Jaś Fasola - classic
Reszty nie pamiętam, ale na pewno jeszcze było tego sporo.

ZagranicznyKicz(?)
ÂŚwiat według Bundych - to samo co wyżej u Kiepskich.

Z wyrazami szacunku...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej