Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Koniec świata
Aaron15:
O matko, w wikipedii tak pisze nie mam czasu żeby podawać linki ale wyszukaj sobie w googlach i tam pisze o tym że jest to zakazane :) Majowie ani Aztekowie nie mówili prawdy a ten kalendarz to bujda która wymyślili ich szamani
Devristus Morii:
A ty wierzysz Wikipedii... ÂŚwiadomy Sen nie jest zakazy, to jest tylko wymysł człowieka, który pisał ten artykuł... Musisz poznać prawdziwą regułę ÂŚwiadomego Snu, ale to nie teraz....
Koniec ÂŚwiat - hmmm... nigdy nie nadejdzie w rozumowaniu planety, ale w rozumowaniu cywilizacji ludzkiej to tak.... Mam dwie wersje : Wszyscy mieszkańcy Ziemi zginął jak zgaśnie Słońce, albo się sami pozabijamy. Z tych dwóch wersji najprawdziwszą i najszybszą opcją do spełnienia jest tak druga. Więc czekajmy cierpliwie na ten wasz Koniec ÂŚwiata :D
Rysownik:
Jestem wierzący praktykujący, ateizm traktuję jak nowotwór społeczeństwa, "Kod Leonarda da Vinci to dla mnie powieść nic więcej, "Boga Urojonego" bym wyrzucił do kibla, ale i tak nie uwierzę, że psychologiczna sztuczka, czyli sen świadomy należy do praktyk satanistycznych. To po prostu trik, który pozwala odczuwać wyobrażone sobie sny.
Paweł I:
Nie mam nic do tych co nie wierzą w apokalipse .Ale ja uważam że będzie i nikt mnie do tego nie zmusi żebym przestał w to wierzyć!!
Gyngysz:
--- Cytuj ---A skąd wiesz, że Bóg nie istnieje? Dobra, nie zaczynajmy wojen religijnych. ;]
--- Koniec cytatu ---
Bo jest tak samo wymyślony jak reszta bogów. Czemu nie wierzycie w allaha, zeusa czy resztę takich dupereli? Do wiary w katolickiego boga są takie same podstawy jak do wiary w innych.
Ale żeby nie offtopić, co by mnie warnikiem nie pokarano... Sądzę, że koniec świata będzie jak nasze piękne słoneczko se zgaśnie, albo sami się zabijemy wojną na atomówki... W żadną apokalipse nie wierzę.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej