Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
W którym obozie są najgorsi przestępcy?
xNoZoMi:
No po części masz rację z tym Gornem,trochę ma nie po kolei w głowie ,nawet chyba pamiętam jakiś dialog co mówił że ma ochotę obić paru typów czy coś takiego,ale np.Lee jako ich przywódca jest opanowany.
Mohamed Khaled:
Stary Obóz. Przekonał mnie do tego jeden z tekstów (nie dokładnie jak z GI), gdzie ktoś nam mówi że oni Cię zabiją za trochu bryłek. Przykładem jest także Gomez, który za jedno złe słowo rzuci się na Cb. Spokooo...
NO ma jako dow. Lee - opanowanego człowieka. To że jego ludzie lubią obić parę łbów ludziom Gomeza jest zrozumiałe. W końcu to SO skazał ich na taki żywot ;d Pozdro.
dunio1:
Jak czytam takie brednie o gornie to nie wiem czy sie smiac czy plakac . <facepalm> Nazywanie gorna bezwglednym typem, podaj dialog w ktorym tak mowi a nie pitol glupot. Gorn byl w porzadku z nielicznych ludzi w GD
xNoZoMi:
Tu nie chodzi tylko o Beziego ,że w stosunku do niego jest miły ,chodzi również o to że np do Górniczej Doliny trafił za pobicie ,albo podczas aresztowania w Gothic II , że był taki agresywny że w czterech go ogarnąć nie mogli.
Ja tam do niego nic nie mam ponieważ towarzyszy nam przez praktycznie wszystkie części gry ,i tu nie chodziło o to że ja się go czepiam ,tylko o to że jest też trochę agresywny ,a ty przestań zgrywać jakiegoś mądrego ,bo przed kompem to se możesz.
Wolf_144:
--- Cytat: dunio1 w 22 Styczeń 2014, 23:19:48 ---Jak czytam takie brednie o gornie to nie wiem czy sie smiac czy plakac . <facepalm> Nazywanie gorna bezwglednym typem, podaj dialog w ktorym tak mowi a nie pitol glupot. Gorn byl w porzadku z nielicznych ludzi w GD
--- Koniec cytatu ---
Przeczytaj jeszcze raz temat. Tu nie chodzi o to kto dla kogo był milusi, tylko gdzie byli najgorsi przestępcy. I zgadzam się z DesertScream'em co do sytuacji Gorna, był miły ale to nie wybiela jego przewinieniom.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej