Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

W którym obozie są najgorsi przestępcy?

<< < (7/14) > >>

stefan666:

--- Cytuj ---Według mnie najgorsi przestepcy są w Starym Obozie, pełno tam patałachów i takich tam a o magnatach już nie wspomnę. Ogólnie SO to najgorsze łachudry, jest ich tam nawet więcej niż w NO, a Sekta jest pozornie spokojna ale pozory mogą mylić Mrugnięcie
--- Koniec cytatu ---

Co do SO się nie zgodzę jedynie strażnicy tam robią krzywdę innym ale przynajmniej w obozie panuje spokój i przyjemna atmosfera. Pokaż mi kto w Sekcie robi problemy?? I na końcu jest NO ... od samego wejścia już Lewus się pluje itd itp.

Paweł I:
Do Koloni Karnej wrzucają tylko morderców,gwałcicieli,złodziei lub jeszcze jakiś innych.I w każdej koloni znajdzie się taka osoba.Oprócz Magów Wody,Magów Ognia,Lee i niektórych ludzi którzy nie zapłacili podatku bo ich majątek został zniszczony przez wojnę z orkami.
Najbezpieczniej jest w Starym Obozie bo silną ręką sprawuje władze Gomez i każdy się go boi.A w Nowym Obozie władza podzieliła się na pół jedni wybrali Laresa a drudzy Lee.A co do Bractwa to oni modlą się i sprzedają bagienne ziele.

Zbuntowany Paladyn:
Według mnie najgorsi przestępcy są w NO. Dlatego bo każdy szkodnik to złodziej i napada na konwoje SO. Lewus jest niebezpieczny bo ci każe nosić wodę dla zbieraczy a jeśli nie będziesz roznosił yo cię pobije.

Oktawian August:
Dla mnie najgorsi przestępcy są w Nowym Obozie dlatego że każdy szkodnik to złodziej i napadają na karawany ze Starego Obozu.Zmuszają Szkodnicy innych ludzi do robienia tego co sami nie chcą robić.

Rhobar XXIII:
No oczywiście, że NO(mój wielki powrót na tawerne gothic) przecież Lee zakazuje najemnikom mordowac i grabic. Co by było gdyby nie szkodniki tylko Najemnicy zaczęli atakowac na konwoje???? Poza tym Najemnicy umiejądobrze walczyc, a gdzieś się tego nauczyli bo chyba wszyscy nie ucząsie w koloni karnej tylko kilku u Corda. A skąd Cord się nauczył walczyc??? Może dlatego, że jak twierdza niektórzy ukradł 5 złotych. Niesądze. Potwierdzeniem teori, że to NO są: Lewus, Ryżowy książe i Krzykacz. Po za tym gdzie by szedł morderca jakby się dowiedział, że  ma 3 obozy do wyboru.

SO-gdzie panuje prawo i strażnicy pilnują ludzi
Sekta-Gdzie miałby się nawracac pod pilnym okiem Strażników ÂŚwiątynnych
czy
NO- Gdzie niepanuje żadne prawo, można robic wszystko(z drobnymi wyjątkami) i jak się kogoś zamorduje lub pobije to nie rzucie się na ciebie 30 osób z mieczami

No pomyślcie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej