Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Bitwy
Dowódca Paladynów:
Ja zrobiłem bitwę Czarne trolle vs Sentenzowie.
Zrobiłem ze 100 Czarnych trolli i 150 Sentenzów.
Zaczęli walczyć
Sentenzowie wygrali
Bloodwayne:
Hej serail-przecież w gothicu jest bardzo mało walki
Większość to stworki na drodze do jakiegoś celu.
Same questy także sprowadzają się do biegania za jakimś przedmiotem,do kogoś lub po coś.Mało misji z zabijaniem i walką!
Chyba że sam pójdziesz w las i zaczniesz expić na potworkach
Jeżeli nie zaś będziesz grał w a cholernie linową gre to i tak zabijesz możę 300 stworków..może..
No bo w jakiej misji urządzasz rajdy na orków lub inne stwory?
A jeżeli chcesz sie pobić z człowiekiem to na arenie-w 1 2 przeciwnikow..co za arena!..a w g2 tylko arlik na tej swojej 'arenie'
Jeżeli chcesz sie pobić to chyba z obywatelami bo normalne postacie albo za silne-albo na 1 strzal lub niesmiertelne!
W tej grze non stoper gadasz i gadasz
Nawet naprawianie oka inoosa to tlyko gadanie jakiś nudnawy rytuał w slonecznym kregu i tyle-
Ok poprawka 5%walki
45%rozmów i 50% biegania!!
W tej grze tylko biegasz-a w g3-bieganie to prawdziwa zmora!!
Przebiegnij z Varantu-Mora Sul do Vengardu!
Przecież to tak cholernie daleko ze bezi powinien sie zesrac a on z usmiechem na twarzy biegnie raznie do przodu!
Tytan302:
Mam problem z tymi bitwami. Kiedy przyzywam paladyna on oddala się w nieznanym kierunku, a kiedy przyzywam orka, atakuję mnie. Pomoże ktoś?
Tkoron:
No cóż, ork zawsze Cię atakuje a paladyn idzie na "swoje miejsce" tzn punkt który wyznaczyli mu twórcy gry, każdy paladyn jest innym NPC-tem więc każdy ma swoje i tylko swoje zachowania np. punkt w którym stoi.
dawno już nie grałem i nie jestem pewien ale mogę ci poradzić pal+291 (chyba ćwiczy obok domu Hagena ) i pal_292 ( chyba pilnuje domu 1 po lewej wychodząc z domu Hagena i idąc prosta ( nie skręcając w uliczkę w lewo ) )
Pan Mroku:
Ja pomoge i to nie rada:P
Przemien sie w orka to nie zaatakuja swojego
A wez wpisz np. insert pc_hero
Wtedy pojawisz sie ty,zaloz mu zbroje,zmien staty,daj bron i wyjdzie paladyn,angar,najemnik czy co tam chcesz
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej