Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Bitwy

<< < (5/6) > >>

Doman:
No tak tylko jak wpiszesz ipc_hero to nie będziesz mógł spać, kuć broni itp. (tak samo jest z innymi, tylko sobą możesz robić te rzeczy) ja ci radzę jak jesteś w Khorinis to wpisywać kody na osoby z GD i na odwrót.

Pan Mroku:
hehe ten hero nie bedzie mogl ale mozecie wrocic do tego co kuje itp.

A przy okazji mam pytanko...
W 4 rozdziale zawsze jak chce z GD wyjsc z Biffem to on nie przechodzi przez przelecz!A jak wracam juz go nie ma!Tak samo raz z nim szedlem,on powiedzial ze wroci i go juz nie bylo!

Szkoda ze nie ma kodu na to ze na radarze sie nie pokazuje kto gdzie jest z imieniem

Dementor:

--- Cytuj ---hehe ten hero nie bedzie mogl ale mozecie wrocic do tego co kuje itp.

A przy okazji mam pytanko...
W 4 rozdziale zawsze jak chce z GD wyjsc z Biffem to on nie przechodzi przez przelecz!A jak wracam juz go nie ma!Tak samo raz z nim szedlem,on powiedzial ze wroci i go juz nie bylo!

Szkoda ze nie ma kodu na to ze na radarze sie nie pokazuje kto gdzie jest z imieniem
--- Koniec cytatu ---

Echeche, ależ Biff jest!!!-naturalnie, że jest, siedzi sobie baran w wieży Xardasa, jego ścieżka, zarówno w GD i w Khorinis to run_wp_started-i tak właśnie zrobił, wrócił do startu, w GD na przełęczy, a w Khorinis w wieży Xardasa, "tam, gdzie wszystko się zaczęło".  Ale on jest i w wieży(walczy z demonami, nie warto mu pomagać), ale powinien byc też w porcie i czekać na statek-masz go tam?

Byakugan:
Ja często robię taką bitwę:

- Idę do Jarkendaru, i do obozu bandytów. Tam gdzie jest pierwsza brama, tam robię piratów. Piraci atakują bandytów i jest rozróba ;)
Albo idę do obozu Dragomira, robię około 6 najemników i 15 orków :)

Dingers:
Taka Bitwa Jest Latwa Do Zrobienia Ale Trzeba Miec Edytor Mapy Lecz Chyba Takie Cos Nie Istnieje Ale Zrobil Bym Human Vs Orcs

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej