Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Bitwy
Pan Mroku:
dużo osob marudzi z enie ma w Gothic 2 wielkich bitew.Na poczatku tez mnie to draznilo az zacozlem sam je robic
Pierwsza:
Zrobilem 500 orkow na farmie Lobarta
Zrobilem z kodow do bramy bo nie da się zamknac:
skrzynie,pudla...i zablokowalem tym niby
Wlecialem na mur i postawilem tam kusznikow i lucznikow
Wziolem tez tam roznych zolniezy na mur,pod i za niego.
Przebralem kazdego w miescie w lekki pancerz strazy.Magowie dostali szate mrocznej magii i wszystkie runy 6 kregu
Druga:
To byl ,,Wladca Khorinis,,
Stroj najemnika sredni byl strojem kazdego obywatela miasta.Baby dostaly ,,,kobiecy pancerz lowcy smokow,,
Paladyni mieli ciezki pancerz lowcy a straz lekki lowcy
W porcie postawilem mnostwo zolniezy w rzedzie.Kazdemu zrobilem po 70 kazdego sila,zrecznosc,mana a ci co mieli więcej to zostalo im
I tak dalej bym opowiadal ale kolej na was
Doman:
1. Na otwartej przestrzeni zrobiłem walkę paladyni vs orkowie, paladyni - 3 Orików, 3 Practivalów (czy jakoś tak) i jakieś 60 rycerzy z GD (oczywiście śmiertelnych), orkowie - 1 herszt orków, jakieś 20 elit, 2 szamanów i jakieś 30 wojowników. Walka była zacięta, ale wygrali paladyni, zostało im jakieś 5 rycerzy :D
2. W słonecznym kręgu zrobiłem walkę paladyni vs orkowie, paladyni - 4 Orików, 4 Practivalów i jakieś 100 rycerzy z GD, orkowie - ok. 70 elit, 1 herszt i 6 szamanów. Tym razem paladyni mieli przewagę liczebną, ale wygrali orkowie z dość małymi stratami
3. Na otwartej przestrzeni paladyni vs... demony xD, paladyni - ok. 50 rycerzy z GD, demony - chyba 10. Demony wygrały z małymi stratami
4. Paladyni vs smoki, paladyni - ok. 100, smoki - lodowy, kamienny, bagienny i ognisty. Paladyni wygrali z małymi stratami!!! taki wielki problem - SMOKI!!! a 100 paladynów radzi sobie z 4 naraz!!!, gdyby 30 paladynów walczyło ze smokami pojedynczo na pewno by wygrali!!!
ciekawe jest to że wszystkie stwory przywołane kodami, jak się ich nie zabije to pojawiają się w mieście portowym xD
Pozdrawiam
Bloodwayne:
Ludzie ludzie!!!
To nie strategia typu spellforce żeby robić niesamowite armie i walczyć.
Nawet jakbyście to zrobili to który komp się nie zetnie przy 200 orkach i 200 palkach??
Co wy wymyślacie..i tak nic by to nie dało a zepsuło by klimat gothica.
Serail:
cheatowanie psuje już klimat gry, a robienie wielkich bitew w Gothicu to jest profanacja. Może i nie ma żadnych wielkich bitew, lecz z kodów napewno nie będę korzystał, a po drugie jak zauważył poprzednik, to komputer przy tych bitwach będzie się mulił niemiłosiernie.
Patty:
To, że komputer przy takich bitwach się muli, to nie prawda. Sam takie robiłem, kiedy wykonałem wszystkie zadania na każdy możliwy sposób. Tworzyłem wielkie armie, głównie ludzie i orkowie. Ani razu się nie zamulił. Walczyli w najlepsze, wyrzynali się. Potem zostawali głównie orkowie i nic złego nie działo się.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej