Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Bitwy
Bloodwayne:
Kazdy tak pisze-nie jestem zwolennikiem kodow-a sami wala na nich pol gry
A co do bitew-wymysliliscie temat-tworcow chyba by musiano niezle opic zeby namoic ich do zrobienia tego
to gra w ktorej rozmowa-to 90 % gry-a wy tu chcecie sie bic w ogromnych bitwach?
Serail:
90 % gry to rozmowa? Człowieku w jakiego Gothica ty grasz? Po drugie możesz mi wierzyć lub nie, ale nie używam kodów, bo to psuje grywalność. Aczkolwiek do reszty posta się zgadzam, wielkie bitwy w Gothicu? Nie, dziękuję, wolę mniejsze potyczki z orkami.
kamil210:
Ja jeszcze nigdy w gothicu nie użyłem kodów i raczej tego nie zrobię wole otworzyć brame na zamku i popatrzeć przez chwile ja wyżynają się paladyni i orkowie a nie 200 orków i 200 ludzi to po prostu zwykła nawalanka a nie "wielka bitwa"
Tytan302:
Mógłby ktoś podać kod na orków i na paladyna?
Dementor:
Na orków : Insert orcelite_antipaladin to będzie herszt orków, a na innych to chyba insert orcwarrior_rest lub _roam-zależy jakiego chcecie. PAladyni to insert pal_237 ritter(ten z górniczej) i tak podtsawiacie analogicznie za 237 inną liczbę w przedziale do 300 bodajże
Ja lubię takie bitwy, ale bardziej wolę zrobić rozpierduchę w Gothic 2 NK, gdyż wtedy walczą ze sobą super wyszkoleni łowcy smoków i paladyni z bandytami. Ale jest jatka-spróbujcie.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej