Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Bitwy
Doman:
Jak zrobiłem jakieś 150 palków to się trochę cięło, dlatego rozumiem dlaczego PB nie zrobiła wielkich bitew - znacznie zwiększyłoby to wymagania, ale nudzi mnie trochę przechodzenie gothica po raz 30, dlatego robię sobie bitwy np. zawsze mnie ciekawiło kto by wygrał w walce 5 elit na 5 palków, 10 palków czy demon itp.
Ps. kody typu chg, jak masz zamiar przejść gothica bardzo psują klimat gry, ale ja nie zamierzam przechodzić gry więc nic nie psują
Bloodwayne:
Ja zrobiłem jedynie w Khorinis pełno demonów..palki głównie z nimi wygrywają przez runy święta strzała,ale z bliska są rzadcy!
Pan Mroku:
LUDZIE!
Nie gadajcie o swoich kompach bo na moim nawet 500 orkow robi swoje.I to tworcy zrobili kody do gry i nie zrobili po to by ktos gadal ze psuja klimat gry.Gothic sie po jakims czasie nudzi a z odrobina kodow i wyobrazni mozna zrobic wiele!
Tytan302:
A jak robić te bitwy? Bo to ciekawie brzmi... =]
Serail:
Nie jestem zwolennikiem używania kodów, ale bliźniemu pomogę. Wpiszujesz "marvin" w oknie z umiejętnoścaimi, wtedy otwierasz konsolę "F2", następnie kodami przyzywasz, np. orków i paladynów, wtedy zaczyna się bitwa.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej