Tereny Valfden > Dział Wypraw
Tereny wokół Tartaku
Vitnir:
Przykucam lekko i wydaje pchnięcie w stronę wilków, jednym mieczem w prawo, drugim w lewo, tak, aby zwierzyna nabiła się na ostrze mieczy...
Eregrin:
//Pierwszy wilk nadział się na ostrze, wystawione w jego strone w okolicach zadu. Ześlizgnął się z twojej zbroi. Przewrócił się na ziemię, bardzo głośno popiskując. Lezy na niej. Jak na razie, oczywiście.
//Drugi wilk, uniknął ostrza i skoczył na ciebię, silnie się trzymając twoich pleców. Nada stoisz i masz miecze w ręku.
Vitnir:
Odruchowo zacząłem się szamotać, z powodu zwierzęcia na plecach, jednak opanowałem się i mieczami uderzyłem za siebie, tak aby zabić, albo przynajmniej zrzucić wilka z pleców...
Eregrin:
//Trafiłeś wilka w szyję [Szczęście] i zrzuciłeś go. Wilk dostał krwotoku i zaraz się wykrwawi na śmierc. W tym czasie, drugi z wilków się podniósł i Ci naskoczył na plecy. Straciłeś równowagę, ale jeszcze nie Przewróciłeś się. Wilk stara się ugryźc Cię w szyję.
Vitnir:
Uderzałem rękojeścią mieczy w wilka, a następnie, umyślnie, ze wszystkich sił, odskoczyłem tak, aby upaść, z jak największą siłą plecami do ziemi, na których przyczepił się wilk...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej