Tereny Valfden > Dział Wypraw

Tereny wokół Tartaku

<< < (4/8) > >>

Eregrin:
//Udało Ci się upaś plecami na ziemię, tym samym przygniatając wilka. Upadek skręcił mu kark.
//Drugi wilk - wykrwawienie się..
// 2 wilki zdechły Co robisz?

Vitnir:
Pierwsze co robie to podcinam tętnice jednego z wilków (tego, który się nie wykrwawił) i piję wyciekającą krew, aby odnowić siły. Następnie, schowałem jeden miecz i przy pomocy końca drugiego miecza delikatnie wyjąłem kły wilka, potem wziąłem się za pazury, wygiąłem je do przodu i same zeszły. Odwróciłem ścierwo na plecy i rozciąłem pionowo na brzuchu, od głowy, aż po tył wilka, skóra po paru próbach oderwania, zeszła ze zwłok. Ruszyłem do następnego truchła i zrobiłem to samo. Kły i pazury owinąłem w skóry, a z gałęzi zrobiłem coś co wyglądało na plecak. "Plecak" wziąłem na ramię i  postanowiłem skręcić nieco na zachód, aby zatoczyć koło, wokół tartaku...

Razem zbieram 2x skóra wilka, 8x wilcze pazury, 4x wilcze kły

Eregrin:
//Idziesz dalej i napotykasz na swojej drodze dwa młode dziki, które pędzą w twoją stronę. Są gdzieś tak 30 m od ciebie. Radzę atakowac...

Dzik

Opis: ÂŻyjące samotnie, lub w niewielkich grupkach ssaki. Występują w lasach a także rzadziej na polach.

Walka: uderzenie kłami, przewrócenie

Technika: Atakuje z rozbiegu i pędzi prosto na przeciwnika. Uderza go kłami przewracając na ziemię a następnie gryzie, lub nabija na przednie kły

Atrybuty: wyczuwanie przeciwnika węchem, widzenie w ciemności

Trofea: skóra dzika, 4x pazury dzika, 2x kły dzika, 5l krwi dzika

Eregrin:
Wilk nadział się brzuchem. Spadł na Ciebie cały we krwi. Dwa wilki padły martwe, co robisz?

Vitnir:
Podchodzę do jednego wilka, podcinam mu tętnice szyjną i udową, aby pozyskać krew, wyginam do przodu pazury, aby je pozyskać, wspomagając się końcem ostrza, wyjmuje kły, rozcinam brzuch zwierzęcia od głowy po zad i delikatnie wspomagając się mieczem, ściągam skórę. Następnie podchodzę do drugiego wilka i robie z nim to samo. Po wszystkim ruszam dalej, zataczają koło wokół tartaku...

Zbieram: 2x skóra wilka, 8x wilcze pazury, 4x wilcze kły, 10l wilczej krwi

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej