Tereny Valfden > Dział Wypraw

Tereny wokół Tartaku

(1/8) > >>

Vitnir:
Informacje o zadaniu:
Tereny wokół Tartaku (wymagania: Walka Bronią II, Skradanie się II), nagroda: 100 szt. + rzeczy znalezione
MG: Lord Arthas

Zabrałem wszystko co mi potrzebne i ruszyłem, aby dowiedzieć się coś więcej o zadaniu...

---------------------

Ekwipunek:
x2
Nazwa: Władca Wiatru
Rodzaj: Miecz
Poziom: III
Typ: mithril
Jakość wykonania: Mistrzowskie
Dodatkowo: Magiczny (włada wiatrem), mistrzowski atak, błogosławiony (Innos)
Użycie: Dwa miecze

Zbroja:
Nazwa: Mroczna Zbroja
Rodzaj: zbroja
Materiał: 30 sztuk Mithrilu, 2 sztuki Srebra, 1 skóra Cieniostwora
Typ: mithrilowo - srebrna
Jakość wykonania: mistrzowskie
Poziom: III
Dodatkowo: mistrzowska obrona

Inne:

Heshar - runa ognia
Rzucający wyzwala w wolnej dłoni kulę ognia, którą po krótkim załadowaniu można wystrzelić w przeciwnika.
Działą podobne jak kula ognia z magii starożytnej toteż zadaje niemal identyczne obrażenia. Zadaje średnie obrażenie głownie paląc i parząc skórę oponenta.

Umiejętności:

Główne:
- walka bronią jednoręczną
- walka dwiema brońmi
- walka dużymi brońmi strzeleckimi

Specjalizacje:
- Walka mieczem III
- Walka Toporem I
- Walka z Tarczą II
- Walka łukiem V

- Potężny strzał - łucznik umie oddać bardzo silny strzał który może przebić pancerz, a nawet danego osobnika na wylot.

- Grad strzał - łucznik w bardzo krótkim czasie wystrzeliwuje kilkanaście strzał które prawie że w jednej chwili zasypują wroga.

- Podwójny strzał - łucznik umie wystrzelić dwie strzały które mogą zranić celnie nawet dwa cele.

Złodziejstwo i ciche poruszanie:
- Skradanie się III (chód, bieg, sprint, skoki)
- Akrobatyka
- Kradzież Kieszonkowa II
- Otwieranie Zamków III

- Złodziejski urok - Klanowicz jest o wiele bardziej przekonywujący podczas wszelkich rozmów handlowych, dodatkowo wzbudza zaufanie, a więc technika kłamstwa nie ma wielu tajemnic.

- Szczęście - w pewien sposób wpływa na wszystko co robi klanowicz - czy to jest powodzenie w walce, czy powodzenie w czasie wyłamywania zamków czy obrabiania kieszeni.

Myślistwo:
- pozyskiwanie trucizny II (Bagienne topielce, Krwiopijcy)
- Obdzieranie że skóry
- Kłów
- Pazurów
- ÂŁusek
- Organów
- Obdzieranie z futer małych zwierząt
- Obdzieranie z futer dużych zwierząt
- Upuszczanie krwi II (max. 6 litrów)

Negocjacje:
- Negocjacje łowcy III (+25% nagrody)

Jazda Konna:
- Jazda konna poziom III

Wytrzymałości:
- Wytrzymałość na ból

Eregrin:
Doszedłeś po dłuższej chwili do zleceniodawcy zadania...
- Dzień dobry Kamme.
- dobry, dobry, panie Aerandir. Musi pan sprawdzić Tereny Wokół Tartaku. Grasuje tam bardzo wiele groźnych zwierząt... Przekroju wilki i dziki... Boje się, czekam w moim domku. Herszt drwali, TAM Ci opowie diokładniej o twoim celu... Papa!

Vitnir:
Liczyłem że powiesz mi więcej cwaniaku, durni ludzie - pomyślałem. No cóż, zostaje mi pójście do tartaku, myślę że chodzi o ten niedaleki tartak, bo chyba w okolicy nie ma innego. Westchnąłem i ruszyłem, mając nadzieje, że drwal będzie bardziej rozmowny od Kammy.

Eregrin:
Doszedłeś do tartaku... Wyszedł przed ciebie szef drwali... Był on bardzo wysoki, silny, oraz bardzo nie miły....

- A ty Czego TU szukasz?
- y... Kamme mnie przysłał... Macie jakieś problemy,z e zwierzyuną leśną?
- Tak.
- Jakie konkretnie?
- Wilki, dziki się tutaj czają... Jeden z drwali, wczoraj... yy... No ten no, na noc nie wrócił... Jeszcze masz jakieś pytanka? CZY już RUSZASZ?!

Vitnir:
Może podasz jakieś konkrety, gdzie dokładnie was atakują, bo całego lasu nie mam zamiaru wybijać - odpowiedziałem zdenerwowany z braku konkretów.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej