Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Tolerancja

<< < (14/33) > >>

Oktawian August:
Jestem tolerancyjny ,ale nie dla gejów i lesbijek nie wyzywam ich,nie bije ich itd ,ale nie zwracam na nich uwagę i nie obchodzą mnie tylko żeby nie robili żadnych demonstracji itd bo to mnie denerwuje i ludzi też.

Szarleǰ:

--- Cytuj ---Jestem tolerancyjny ,ale nie jestem tolerancyjny
--- Koniec cytatu ---
aha :huh:

Sado:

--- Cytat: Peanut w 09 Czerwiec 2009, 14:42:39 ---aha :huh:

--- Koniec cytatu ---

Haha.

No ale tak, o to chodzi, albo jesteś tolerancyjny albo nie. "Jestem tolerancyjny, ale nie toleruje mężczyzn, lesbijek, komunistów, wegetarianów, weganów i informatyków. Poza tymi paroma wyjątkami jestem tolerancyjny" Nie rozumiem dlaczego niektórym przeszkadza, że para gejów łata się w dupę w domu, nikomu nie robiąc nic złego. Rozumiem, że te wszystkie demonstracje i parady są po prostu śmieszne, no ale przecież nie idą na nie wszyscy homoseksualiści, tylko jakaś ich część.

Oktawian August:

--- Cytat: Durczoq w 09 Czerwiec 2009, 14:53:40 ---Nie rozumiem dlaczego niektórym przeszkadza, że para gejów łata się w dupę w domu, nikomu nie robiąc nic złego.
--- Koniec cytatu ---

Bo może niektórym to przeszkadza,nie odpowiada i jest niezgodne z ich religią!.Jestem Katolikiem i nie jest to zgodne z religią którą wyznaje i dlatego mi to nie odpowiada!.

Sado:

--- Cytat: Proglan w 09 Czerwiec 2009, 15:11:40 ---Bo może niektórym to przeszkadza,nie odpowiada i jest niezgodne z ich religią!.Jestem Katolikiem i nie jest to zgodne z religią którą wyznaje i dlatego mi to nie odpowiada!.

--- Koniec cytatu ---

Religia, która zabrania czegoś, z czym człek się narodził. Mój Boże...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej