Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Tolerancja
Oktawian August:
--- Cytat: Durczoq w 09 Czerwiec 2009, 15:13:25 ---Religia, która zabrania czegoś, z czym człek się narodził. Mój Boże...
--- Koniec cytatu ---
W Kościele katolickim kontakty homoseksualne są również określane jako sprzeczne z prawem naturalnym i zagrażające podstawowym wartościom społecznym, m.in. rodzinie.
Ci@cho:
--- Cytuj ---W Kościele katolickim kontakty homoseksualne są również określane jako sprzeczne z prawem naturalnym i zagrażające podstawowym wartościom społecznym, m.in. rodzinie.
--- Koniec cytatu ---
I co z tym zrobicie? Będziecie jak to kiedyś ksiądz w tv mówił palić gejów za to jacy się urodzili?
Sado:
--- Cytat: Proglan w 09 Czerwiec 2009, 15:18:35 ---W Kościele katolickim kontakty homoseksualne są również określane jako sprzeczne z prawem naturalnym i zagrażające podstawowym wartościom społecznym, m.in. rodzinie.
--- Koniec cytatu ---
Chwila, chwila. To Bóg stworzył człowieka, prawda? A homoseksualistom w większości przypadków się rodzisz, więc nie o tym decydujesz. Coś tu sobie zaprzecza...
Oktawian August:
--- Cytat: Caldwell w 09 Czerwiec 2009, 18:02:11 ---I co z tym zrobicie? Będziecie jak to kiedyś ksiądz w tv mówił palić gejów za to jacy się urodzili?
--- Koniec cytatu ---
Nie i czemu piszesz takie głupoty ,przeczytaj moje posty wyżej a jak nie to przeczytaj Biblie lub spytaj się normalnego księdza,kogoś duchownego lub człowieka który się na tym zna to ci powie że każdy ma prawo do życia.Jak twój ksiądz mówi coś takiego to nie powinien być księdzem.
Sado:
--- Cytat: Proglan w 09 Czerwiec 2009, 18:23:21 ---Nie i czemu piszesz takie głupoty ,przeczytaj moje posty wyżej a jak nie to przeczytaj Biblie lub spytaj się normalnego księdza,kogoś duchownego lub człowieka który się na tym zna to ci powie że każdy ma prawo do życia.Jak twój ksiądz mówi coś takiego to ma coś z głową.
--- Koniec cytatu ---
Tak, racja, ale nie rozumiem, dlaczego nie toleruje się osób za to jakimi się urodzili... (przynajmniej w większości)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej