Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Tolerancja
Szarleǰ:
Pewnie lubią. Ale wg. Pawełka, jest to zło i za to powinni ich wieszać ^^.
Paweł I:
Wiecie czemu taka we mnie nienawiść do gejów.Bo w moim mieście nikt nie wiedział że to gej wziął adoptował dziewczynkę która ma 9 lat i potem ją zgwałcił.I dlatego gejów nie toleruje i Lesbijek.
--- Cytuj ---Pewnie lubią. Ale wg. Pawełka, jest to zło i za to powinni ich wieszać ^^.
--- Koniec cytatu ---
Nie sugeruje że to że sobie wsadzają w dupę to jest zło tylko tego nie toleruje.
stefan666:
--- Cytuj ---Wiecie czemu taka we mnie nienawiść do gejów.Bo w moim mieście nikt nie wiedział że to gej wziął adoptował dziewczynkę która ma 9 lat i potem ją zgwałcił.I dlatego gejów nie toleruje i Lesbijek.
--- Koniec cytatu ---
o Jacie jak dajmy na to jeden ksiądz jest Pedofilem to znaczy że każdy jest? ... Dobry tok myślenia rób tak dalej daleko zajedziesz... A i ten A co mają do tego lesbijki one też ją zgwałciły? Od wczoraj nie podałeś żadnego normalnego wytłumaczenia czemu ich nie tolerujesz..
Serail:
Pawle, oto co napisałeś wyżej:
--- Cytuj ---Eregrin wiem że geje i pedofile to nie to samo,
--- Koniec cytatu ---
Dlaczego więc, gej, który zgwałcił jakieś dziewczę (swoją drogą co ta za gej?) jest taki jak inni homoseksualiści i wszyscy to zboczeńcy i pedofile?
--- Cytuj ---Wyskoczyć ty możesz z okna albo iść się powiesić.
--- Koniec cytatu ---
Gdybym był Tidusem, to bym powiedział, że mam zielony kolor i możesz mi naskoczyc, ale nie jestem nim i powiem coś innego. Zwal sobie konia i ci ulży...
--- Cytuj ---Bo ciebie to nie powinno obchodzić.
--- Koniec cytatu ---
No do diabła jasnego, to po chuja się tu wypowiadasz?
--- Cytuj ---Po co poproś mnie ja mu pomogę Mrugnięcie
--- Koniec cytatu ---
Gdybym był prezydentem, to bym ci za to medal dał. ;]
--- Cytuj ---Zobacz jak perfidnie kłamiesz mówisz że szanujesz KAŻDEGO CZŁOWIEKA a Gejów już nie .. ymm czy oni nie są ludźmi to pytanie zostawiam tobie.
--- Koniec cytatu ---
Ale nie! Wg. Pawełka homosie to zwierzęta, mutanty i wyrzutki społeczeństwa.
Podsumowując, jeśli zapakowałbym w dupkę Isentorowi albo innemu Respevowi, to to tylko moja sprawa, nie jest to nic złego, lecz tylko mój wybór. Dotarło?
stefan666:
--- Cytuj ---Gdybym był prezydentem, to bym ci za to medal dał. ;]
--- Koniec cytatu ---
Daj znać mój głos już masz..
--- Cytuj ---Podsumowując, jeśli zapakowałbym w dupkę Isentorowi albo innemu Respevowi, to to tylko moja sprawa, nie jest to nic złego, lecz tylko mój wybór. Dotarło
--- Koniec cytatu ---
No ja nie wiem czy pakowanie im to dobry pomysł, moim zdaniem nie dotarło bo nie powiedział tego ksiądz a on ma racje i tylko racje... Tak jak pisałem Paweł daj jakiś sensowny Argument...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej