Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Tolerancja
Szarleǰ:
Paweł zaproś księdza, pogadamy.
Alfeim:
A mi się wydaje, że ten ksiądz to wytwór dziecięcej wyobraźni stworzony do poparcia swoich racji, a nie prawdziwy człowiek :rolleyes:
stefan666:
--- Cytuj ---A mi się wydaje, że ten ksiądz to wytwór dziecięcej wyobraźni stworzony do poparcia swoich racji, a nie prawdziwy człowiek rolleyes
--- Koniec cytatu ---
A mi się wydaje że wytwór za dużej dawki LSD bądź innego środka...
Dyskusja zaczyna odbiegać od tematu. Proszę przystopować. - [Boba Fett]
Tak więc po upomnieniu Boby Apeluję po raz ostatni do Pawła żeby napisał czemu ich tak nie lubi... bo dotychczasowe argumenty nie były zbyt dużo warte..
Asgarhan:
Mi tam nie przeszkadza, niech se robią co chcą w chacie itd, ale jak idę se parkiem i widzę całujących się gejów, to mnie wtedy krew zalewa. Moim zdaniem niech se tam ze sobą będą, ale nie afiszują się tym.
Serail:
--- Cytat: Asgarhan w 12 Grudzień 2008, 22:32:05 ---Mi tam nie przeszkadza, niech se robią co chcą w chacie itd, ale jak idę se parkiem i widzę całujących się gejów, to mnie wtedy krew zalewa. Moim zdaniem niech se tam ze sobą będą, ale nie afiszują się tym.
--- Koniec cytatu ---
Och, cóż to za obrzydliwość. A wiecie co jest jeszcze gorsze? Jak kobieta całuje się z mężczyzną, albo co gorsza, uprawiają sex. Jakże to tak? Przecież są przedstawicieli dwóch innych płci, są zbudowani zupełnie inaczej, cóż za obrzydlistwo. Idę zabić się żelazkiem, bo ja również ehm "kontaktuję się" z dziewczynami. Także widzisz drogi Asgharanie, twoja argumentacja taka trochę zjebana jest...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej