Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Tolerancja
Paweł I:
Racja może mnie trochę poniosło że ,,gejów powinno się wieszać" źle napisałem.Nie wolno krzywdzić drugiego człowieka!!.To czyli co jeżeli nie mam nic do Azjatów,Murzynów to nie mam mieć nic do gejów i lesbijek!.Powtórzę jeszcze raz nie mam nic do Azjatów,Murzynów i każdego innego człowieka który nie jest gejem i lesbijką.Nie toleruje gejów i lesbijek.
stefan666:
--- Cytuj ---Racja może mnie trochę poniosło że ,,gejów powinno się wieszać" źle napisałem.
--- Koniec cytatu ---
Wiesz dobrze że to zauważyłeś
--- Cytuj ---Nie wolno krzywdzić drugiego człowieka!!
--- Koniec cytatu ---
To co mówisz o Gejach i Lesbijkach to jak to nazwiesz?
--- Cytuj ---Nie toleruje gejów i lesbijek.
--- Koniec cytatu ---
Dobra rozumiem ale powiedz mi jedno... czemu właściwie ich nie tolerujesz co Ci w tym przeszkadza tylko nie mów tego co mówił ksiądz ok? Bo jak dla mnie czyjaś orientacja seksualna to tylko i wyłącznie jego sprawa..Rozumiem że może Ci się to nie podobać a mi się np. Nie podoba to co o nich myślisz a jednak to nie wytykam Cię palcem. Więc tak jak napisałem na początku mojego posta napisz mi co podowiaduje u ciebie taką agresje w stosunku do Gejów i Lesbijek.
Isentor:
--- Cytat: Paweł I w 11 Grudzień 2008, 20:33:02 ---To czyli co jeżeli nie mam nic do Azjatów,Murzynów to nie mam mieć nic do gejów i lesbijek!.Powtórzę jeszcze raz nie mam nic do Azjatów,Murzynów i każdego innego człowieka który nie jest gejem i lesbijką.Nie toleruje gejów i lesbijek.
--- Koniec cytatu ---
A homoseksualiści to niby co? Zwierzęta?
Szarleǰ:
--- Cytuj ---Nie wolno krzywdzić drugiego człowieka!!
--- Koniec cytatu ---
Podał wreszcie powód dlaczego ich nie toleruje on i jego ksiądz. Wsadzając sobie w dupę, krzywdzą się niezmiernie. A przecież nie można krzywdzić drugiego człowieka.
Tiw:
"Wsadzając sobie w dupę, krzywdzą się niezmiernie"
A może lubią?
To co kto lubi, co go podnieca to jego prywatna sprawa, nie powinno się nikomu do sypialni zaglądać. Mi nic do tego, nie popieram, nie potępiam, nie przeszkadza mi to. Takie jest moje zdanie i myśłe, że się nie zmieni.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej