Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Tolerancja
Serail:
--- Cytat: Paweł I w 11 Grudzień 2008, 16:59:13 ---dr. Peanut Piniata musze ci powiedzieć że jesteś głupi i ty wierzysz we wszystko co ci powie każdy idiota.Każdy ma swoje zdanie.
--- Koniec cytatu ---
A ja się z Orzechem zgodzę.
--- Cytuj ---zastanowiłem się i rozmawiam o gejach na tym forum więc nie wiem o co ci chodzi
--- Koniec cytatu ---
Bo za przeproszeniem pierdolisz jakieś konserwatywne bzdety. Weź ty człowieku otwórz okno i z niego wyskocz, bo co ci przeszkadza, że jakiś gej z drugim gejem będą... A pewien jestem, że azjatę, czy też czarnoskórego człeka uważasz za gorszych albo coś w ten deseń...
--- Cytuj ---Dobrze słucham kazań w kościele,nie słucham ludzi którzy gadają głupoty ani nie mam takiego kumpla żeby tak gadał.
--- Koniec cytatu ---
To po co chodzisz do kościoła, jeśli nie słuchasz ludzi, którzy mówią głupoty?
--- Cytuj ---Po prostu nie lubię gejów i lesbijek i nikt mnie nie będzie przekonywał żebym ich lubił.To jest moje zdanie.
--- Koniec cytatu ---
Ehm, Pan Giertych byłby z ciebie dumny.
Paweł I:
--- Cytuj ---Bo za przeproszeniem chebdolisz jakieś konserwatywne bzdety. Weź ty człowieku otwórz okno i z niego wyskocz, bo co ci przeszkadza, że jakiś gej z drugim gejem będą... A pewien jestem, że azjatę, czy też czarnoskórego człeka uważasz za gorszych albo coś w ten deseń...
--- Koniec cytatu ---
Wyskoczyć ty możesz z okna albo iść się powiesić.To moja sprawa czy toleruje gejów i lesbijek.Bo ciebie to nie powinno obchodzić.
ÂŻebyś wiedział że nie uważam się za lepszego i nie mam nic do Azjaty i czarnoskórych.Nawet nie uważam że są gorsi od każdego innego człowieka.A jak byś umiał czytać to byś wiedział że wypowiadałem się na ten temat kilka postów powyżej i nie mam nic do innych religi i do tych co ich wyznają i szanuje każdego człowieka czy to murzyn,azjata.
Pawel Najemnik z Farmy:
Pawle albo masz księdza który siedzi w średniowieczu albo źle go słuchasz. Mi ksiądz mówi żeby ich nie potępiać, ale też nie iść ich drogą. Niech sobie żyją w spokoju. Co do konstytucji to oni NIGDY nie będą nazwani małżeństwem (chyba że Donek przesadzi ze "ziółkami").
stefan666:
Pozwólcie że Piernik wtrąci się do dyskusji.
--- Cytuj ---Wyskoczyć ty możesz z okna albo iść się powiesić.
--- Koniec cytatu ---
Po co poproś mnie ja mu pomogę ;)
--- Cytuj ---szanuje każdego człowieka czy to murzyn,azjata
--- Koniec cytatu ---
Zobacz jak perfidnie kłamiesz mówisz że szanujesz KAÂŻDEGO CZÂŁOWIEKA a Gejów już nie .. ymm czy oni nie są ludźmi to pytanie zostawiam tobie. Po 2 Co Ci przeszkadza że oni się ze sobą >cenzura< To ich sprawa, czy oni kogoś tym krzywdzą?? Po 3 Może i jest to dziwne ale dla nich tak samo dziwne jest twoje zachowanie..Po 4 Nie bierz tego co słyszysz na ambonie do słownie. No i po 5 Możesz mnie teraz zrównać z błotem :angry:
Sado:
--- Cytat: Paweł I w 11 Grudzień 2008, 20:08:21 ---
--- Cytuj ---Bo za przeproszeniem chebdolisz jakieś konserwatywne bzdety. Weź ty człowieku otwórz okno i z niego wyskocz, bo co ci przeszkadza, że jakiś gej z drugim gejem będą... A pewien jestem, że azjatę, czy też czarnoskórego człeka uważasz za gorszych albo coś w ten deseń...
--- Koniec cytatu ---
Wyskoczyć ty możesz z okna albo iść się powiesić.To moja sprawa czy toleruje gejów i lesbijek.Bo ciebie to nie powinno obchodzić.
ÂŻebyś wiedział że nie uważam się za lepszego i nie mam nic do Azjaty i czarnoskórych.Nawet nie uważam że są gorsi od każdego innego człowieka.A jak byś umiał czytać to byś wiedział że wypowiadałem się na ten temat kilka postów powyżej i nie mam nic do innych religi i do tych co ich wyznają i szanuje każdego człowieka czy to murzyn,azjata.
--- Koniec cytatu ---
Nie szanujesz homoseksualistów, więc już nie wszystkich... oj, coś pierdolisz. Pieprzysz jakieś głupoty, ślepo oddany księdzu, żę gejów powinno się wieszać. Powiedz mi, co oni złego robią? Złego dla społeczeństwa.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej