Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Tolerancja

<< < (8/33) > >>

Kozłow:

--- Cytuj ---No cóż-jeśli chodzi o tolerancję i o moją osobę,muszę powiedzieć,że jeżeli chodzi o rasy,to nie mam nic przeciwko. Przecież wszyscy są ludźmi. Ale jeśli chodzi o orientację seksualną to tu nie przyznam-nie toleruję homoseksualistów
--- Koniec cytatu ---

Ana, wpadasz w sprzeczność, bo "wbrew pozorom" homoseksualiści to też ludzie - tak jak murzyni, latynosi czy inuici (eskimosi).  Na co wskazują oczy, włosy, głowa, mózg, ręce, nogi, tułów, charakterystyczny organ rozrodczy czy też 5 palców u rąk czy nóg itd. etc. I zdolność mówienia tudzież myślenia.

Jane Doe:
Eh, Ja uważam, że jestem tolerancyjna. Dla mnie nie ma znaczenia to, czy ktoś jest biały, czarny czy żółty. Co do homoseksualistów... przecież to są normalni ludzie, którzy zostali napiętnowani przez całą tą kościelną zgraje (bez urazy). Przecież z Pisma ÂŚwiętego wynika, że Bóg wszystkim przebacza... nie wszystkim musi się podobac to samo :P A co do religii... nie lubię tylko wyznawców Islamu ze względu na ich podejście do kobiet, ale troche ich toleruję... tylko trochę :D

Azprime:
Osobiście jestem przeciw jakiejkolwiek tolerancji. Pozwolił bym czarnemu czy tam żółtemu pracować w Polsce, no ale ludzie, bez przesady. Jak taki dostanie Ci obywatelstwo i palnie tekst "Jeszcze Polska Nie Zginęła" to tylko po ryju lać i patrzeć czy równo puchnie ... Homoseksualizmu również nie toleruje.

Tolerancja jest cnotą ludzi bez przekonań ...

Szarleǰ:

--- Cytuj ---dr. Peanut Piniata musze ci powiedzieć że jesteś głupi i ty wierzysz we wszystko co ci powie każdy idiota
--- Koniec cytatu ---

Powiedz przynajmniej dlaczego tak twierdzisz?

Paweł I:

--- Cytuj ---Chłopie, weź ty sie najpierw nad sobą zastanów, a potem rozprawiaj o gejach.
--- Koniec cytatu ---
zastanowiłem się i rozmawiam o gejach na tym forum więc nie wiem o co ci chodzi.

--- Cytuj ---Poza tym albo źle zinterpretowałeś kazanie, albo jesteś po prostu głupi i wierzysz we wszystko co ci powie każdy idiota.
--- Koniec cytatu ---

Dobrze słucham kazań w kościele,nie słucham ludzi którzy gadają głupoty ani nie mam takiego kumpla żeby tak gadał.

Po prostu nie lubię gejów i lesbijek i nikt mnie nie będzie przekonywał żebym ich lubił.To jest moje zdanie.

A napisz mi dlaczego ty tak twierdzisz.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej