Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Tolerancja

<< < (7/33) > >>

Tiw:
Ja pieprze, wg. mnie okropny jest twój avatar, ale czy ktoś cie torturuje z tego powodu? Dla ciebie homoseksualiści są okropni, dla innych nie, chcesz karać kogoś, bo w twoim mniemaniu to co robią jest okropne?

Eregrin:

--- Cytat: Paweł I w 08 Październik 2008, 13:43:25 ---Eregrin wiem że geje i pedofile to nie to samo,tu się zgadze że nie nie wolno zabijać człowieka bo każda istota ma prawo żyć na ziemi.To co geje robią jest okropne i za to powinna być wysoka kara.Tak samo jak pedofilów cza by było zamykać do końca życia a nie np za 2 lata wypuścić

--- Koniec cytatu ---

Przyznam się, że mi też niezbyt podoba się to, co robią homoseksualiści. Jednakże jest to ich sprawa. Ja mam do nich szacunek jak do człowieka, czyli odpada wszelkie zabijanie, poniżanie etc. Dlaczego? Gdyż po pierwsze, dobre wychowanie tak nakazuje, po drugie, "normalny" gej poza swoją orientacją sexualną jest "normalnym" człowiekiem (nie zabija, nie kradnie, etc.), a po trzecie, to co oni za to mogą? To, czy mi się to podoba czy nie, to już jest moje zdanie.

Znag:

--- Cytat: Paweł I w 08 Październik 2008, 13:43:25 ---Eregrin To co geje robią jest okropne i za to powinna być wysoka kara.

--- Koniec cytatu ---

To tobie się tak  wydaje , bo nie jestś taki jak oni . Przede wszystkim to co ty piszesz na tym forum w tym temacie jest okropne ,a nie geje.Poza tym z tego co tu czytałem zbyt dużo ludzi uważa kościół i księdza za wielki autorytet . Nie wiem dlaczego . Co niektórzy nawet nie myślą samemu , tylko się posiłkują cytatami księzy .

Paweł I:
I to jest moje zdanie a nie twoje.I ty sam jesteś okropny Znag:P.I nie pisze na forum że Paweł I ma racje tylko to jest moja opinia.

Ana:
No cóż-jeśli chodzi o tolerancję i o moją osobę,muszę powiedzieć,że jeżeli chodzi o rasy,to nie mam nic przeciwko. Przecież wszyscy są ludźmi. Ale jeśli chodzi o orientację seksualną to tu nie przyznam-nie toleruję homoseksualistów. Takie osoby powinno się...-ach nie będę wyrażać publicznie moich poglądów. Tworzą te swoje parady,ale po co? ÂŻeby uzyskać popularność czy żeby być tolerowanym? Moim zdaniem to pierwsze...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej