Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Tolerancja

<< < (6/33) > >>

Patty:
Ja odpowiem. Nie chodzę do kościoła. Ale keidy chodziłem jako szczyl, wiele dzieci chce sie przypodobać panu Bogu, to czasem siadał taki. I nic mi z tego. Siedział sobie, ja sobie siedziałem

Rysownik:

--- Cytat: Amen w 06 Październik 2008, 19:44:17 ---Siedzisz w kościele, nagle siada obok ciebie bezdomny/lub inna osoba od która jest cała spocona, sapie przy czym czuć brzydki oddech i strasznie od niej cuchnie.
Czy teraz byli byście tolerancyjni?

--- Koniec cytatu ---
Nie, odsunąłbym się, albo wstał.

--- Cytat: Nifrenithil w 06 Październik 2008, 20:02:16 ---Nie chodzę do kościoła.
--- Koniec cytatu ---
No to załóżmy, że to przed kolejką w urzędzie lub w tramwaju.

Gromak:
Załóżmy że siedział byś w ławce między innymi ludźmi, i nie za bardzo było by wstawać lub odchodzić.

Serail:
Ale teraz tak trochę z dyskusji zeszliście. Załóżcie sobie temat "Czy przeszkadza ci, kiedy na ławce w kościele siedzi jakiś brudny chuj?" albo coś, bo to jest wątek poświęcony tolerancji, a nie temu czy brudni ludzie wam przeszkadzają ;p

Robben:

--- Cytat: Serail w 06 Październik 2008, 22:04:04 ---Ale teraz tak trochę z dyskusji zeszliście. Załóżcie sobie temat "Czy przeszkadza ci, kiedy na ławce w kościele siedzi jakiś brudny chuj?" albo coś, bo to jest wątek poświęcony tolerancji, a nie temu czy brudni ludzie wam przeszkadzają ;p

--- Koniec cytatu ---
Fajnie to zabrzmiało :).

--- Cytat: Amen w 06 Październik 2008, 21:57:30 ---Załóżmy że siedział byś w ławce między innymi ludźmi, i nie za bardzo było by wstawać lub odchodzić.

--- Koniec cytatu ---
Heh... to bym mu powiedział tak: ,,Ej, ty, ch*ju, ja cię nie wyganiam, ale spie**alaj. A jak mnie nie posłuchasz, to ci nic wielkiego nie zrobię, tylko ci porządnie wpie**olę i wtedy już sobie grzecznie pójdziesz.''

Na pewno by pomogło.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej