Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Tolerancja
Riddle.:
--- Cytuj ---Polacy amsz racje, ciotami nie sa, jednak niemcow nasz rzad sie boi
--- Koniec cytatu ---
Ci w rządzie to nie Polacy. Najchętniej wziąlbym AK-47 i ropieprzył ten cały żydowski burdel...
--- Cytuj ---co do gier to masz racje z tym ze ile z tych gier jest polskich?
--- Koniec cytatu ---
Tu nie chodzi o to kto robi te gry czy filmy, ale o to, że bardzo duża część świata wciąż postrzega Niemców jako nazistów.
Metztli:
Czy ja jestem tolerancyjna? I tak, i nie. Nigdy bym kogoś, na poważnie, nie obraziła tylko dlatego że ma inny kolor skóry, inne wyznanie czy też inną kulturę. Wręcz przeciwnie, jestem ciekawa takich ludzi, uwielbiam poznawać ludzi którzy diametralnie różnią się odemnie. Ale jak bym powiedziała że jestem w 100% ok, to bym okropnie skłamała. Bo w żartach potrafię być naprawdę okropna.
A czego nie toleruję? Nie toleruję `dresiarzy` którzy szwędają sie po mieście, plują na ulice i rozwalają kosze bo im się nudzi. Różowych-plastik-lalek do których jak mówisz to im się echo po głowie rozbija i patrzą na ciebie takim wzrokiem jak być mówił po chińsku. Nieznoszę `mondrych` kujonów, które na wszystkich patrzą z góry tylko dlatego że potrafią się północy uczyć aby coś umieć. I tego typu podobnych.
Ale za to nie mam nic np. do różnych subkultur, póki nie wchodzą mi w życie. Jak wspomniałam nie mam nic do obcokrajowców, wręcz przeciwnie. Staram się nie oceniać nikogo po wyglądzie bo wiem jak to boli...
Znag:
Ja wobec homoseksualistów czy tam ludzi o innym kolorze skóry czy narodowości jestem tolerancyjny . Natomiast nie jestem tolerancyjny wobec dresów, faszystów , rasistów i wszystkich którzy uważają , że np geje powinni żyć na uboczu.
Rysownik:
--- Cytat: Znag w 05 Październik 2008, 11:40:23 ---Geje powinni żyć na uboczu.
--- Koniec cytatu ---
A ja mam ich gdzieś. Mogą ich wykastrować, napisać na murach "zakaz pedałowania", a mnie to już nie obchodzi. Dopóki trzymają się z daleka ode mnie nie interesują mnie. Ale jeśli zrównają małżeństwo, z tym czymś co wiążę parę homosiów, to się wścieknę. Małżeństwo służy po to aby mieć dzieci. I nie mówię tu o biedakach, którzy słuchają wyzwisk typu "pedziosyn".
.
Patty:
Ano odezwał się. Dla mnie mogą się żenić, wychodzić za mąż, mi to lotto. Bo to wolny kraj, a dzieci zawsze można adoptować. Tyle się przecież słyszy o tych biednych dzieciaczkach w domach dziecka.
A ja się wcześniej wypowiadałem, ale dodam coś od siebie. Ostatnio zacząłem bardzo lubić Gothów. ÂŚwietni są. Szczególnie dziewczyny. Miło się z nimi rozmawia.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej