Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Tolerancja

<< < (4/33) > >>

Szarleǰ:
Riddle, patrzysz na grupę zamiast na pojedyncze osoby. I idąc twoim tokiem rozumowania wszyscy polacy to złodzieje, narkomani, alkoholicy itp. itd. Pokaże ci pewną reklamę niemiecką na temat euro 2008 i mi powiesz czy ciebie to zajebiscie zdenerwowalo czy tak. Bo mnie owszem.
http://pl.youtube.com/watch?v=NHQW8IeV8lE

Tak się właśnie dzieje kiedy patrzymy na ogół np murzynów, żydów, cyganów czy też właśnie nas, polaków. Można kogoś nie lubić, też nie lubie np gejów i nie ważne jacy by byli, to samo co niemców, sami w sobie budzą we mnie obrzydzenie, jednak nie mówie jacy są, bo tego wiedzieć nie mogę.

Riddle.:

--- Cytuj ---Peanut
--- Koniec cytatu ---
Wszędzie zdarzają się czarne owce za które jest wstyd pasterzowi. Gardze Polakami którzy taką opinie Polsce wypracowali. Czy ja tych wszyskich obcokrajowców do Polski zapraszałem? Czy powinniśmy pozwalać by dymali nas wszyscy w dupe? Mówimy tu o równouprawnieniu? Spójrzcie na Stany Zjednoczone. Każdy murzyński pracownik móglby zostać zastąpiony przez znacznie lepiej wykwalifikowanego amerykanina. Tak samo w Polsce. Przyjeżdzją tacy analfabeci i debile żeby mieć lepsze zycie w Polsce. Przepraszam, ale jeśli taki murzyn, hindus czy cygan chce miec lepsze życie to niech nie sra tam gdzie śpi. To my im pozwoliliśmy tu zostać i skorzystać z szansy a Ci wszysto będą rozpieprzac. Moja nauczycielka od geo powiedziała, że za kilkanaście lat getta podobne do tych w stanach powstaną w Polsce i to dlatego, że banda czarnych, brudnych, idiotycznych gości postanowi przypłunąć sobie do nas łódeczką i zmienić swoje życie. Ich zycie sie nie zmieni. Niech się nie łudzą. Są słabymi kmiotkami umiejącymi tylko kraść, dilować lub wszczynać awantury. Niech spieprzają tam skąd przyszli i nie rujnują życia normalnym ludziom. Nich ich tu nie zaprasza.

Tak juz wyprzedze debate - wiekszość Polaków wyjeżdzający do Niemiec, Angli czy Irlandii nie przynosi nam wstydu. Wręcz przeciwnie. Lecz taki który brudzi dobre imie Polaków powinien zostac od razu wypieprzony z kraju w którym robi.

Szarleǰ:

--- Cytuj ---Wszędzie zdarzają się czarne owce za które jest wstyd pasterzowi.
--- Koniec cytatu ---

Tak, masz racje jednak zawsze miło jest posłuchać ludzi którzy też widzą dobre strone jego stada :]. A całe getta mnie pierdzielą. Niech sobie będą, byle z dala ode mnie.

--- Cytuj ---Tak juz wyprzedze debate - wiekszość Polaków wyjeżdzający do Niemiec, Angli czy Irlandii nie przynosi nam wstydu. Wręcz przeciwnie. Lecz taki który brudzi dobre imie Polaków powinien zostac od razu wypieprzony z kraju w którym robi.
--- Koniec cytatu ---

Może oni też uważają, że nie przynoszą nam wstydu, jednak zawsze wyjedzie jakaś czarna owca :]

No i nie wypowiedziałeś się na temat filmiku :D.

Riddle.:

--- Cytuj ---A całe getta mnie pierdzielą. Niech sobie będą, byle z dala ode mnie.
--- Koniec cytatu ---

Czyli puki coś Ciebie nie dotyczy to masz to w dupie? Nie przejmujesz się czymś takim jak murzyńskie szczeniaki z Uzi w ręku? Jeśli getto pojawi sie obok Ciebie staniesz się rasistą? :)

--- Cytuj ---No i nie wypowiedziałeś się na temat filmiku
--- Koniec cytatu ---
Cóż Polacy ciotami nie są i równiez mogą zrobić film oczerniający Niemców. I odziwo ten filmik jakoś mnie nie ruszył - wręcz ubawił. W ilu filmach i grach zabijamy faszystów lub oglądamy stereotypowych Niemców?

Szarleǰ:

--- Cytuj ---Ciebie staniesz się rasistą? Uśmiech
--- Koniec cytatu ---

Nigdy nie mowilem ze nim nie jestem, w pewnym sensie owszem, przez caly czas mozna mnie tak nazwac, moze nie wytykam murzynow palcami na ulicy, ale mysle sobie o nich kilka rzeczy o ktorych nie koniecznie musi się dowiedziec polowa/cale forum. To samo z innymi rasami czy czyms innym (dajmy na to emo, lub skrajnych metali, to jest dla mnie przykre :]). A murzynskie szczeniaki z uzi w ręku mnei nie interesuja poki nie mam z nimi do czynienia. Może i to moja glupota, ale nie bede pier*olil glupot ze jestem zalamany tym ze jakis 11 debil lata po ulicy USA i zabija przechodniow bo nawet nie wzbudza to we mnie zadnych uczuc. Po co klamac, taka jest przykra prawda i mysle ze na prawde gowno kogo obchodzi to o czym powiedzialem. Polacy amsz racje, ciotami nie sa, jednak niemcow nasz rzad sie boi i zalezy im na dobrych stosunkach z niemcami, dlatego takiej reklamy nie zrobia. A co do gier to masz racje z tym ze ile z tych gier jest polskich?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej