Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Tolerancja

<< < (31/33) > >>

Oktawian August:

--- Cytat: Durczoq w 12 Czerwiec 2009, 13:08:27 ---Ok, więc powiedz mi. Co bardziej kusi do obejrzenia: coś co nigdy nie zostało opublikowane, czy oryginał czegoś, co zostało opublikowane?

--- Koniec cytatu ---
Wiadomo że coś co nigdy nie zostało opublikowane.

Szarleǰ:

--- Cytuj ---Wiadomo że coś co nigdy nie zostało opublikowane.
--- Koniec cytatu ---
No to kurwa sam pomyśl - skoro teraz nie są te pisma opublikowane to do tej biblioteki bardziej chcą się dostać, niż gdyby to opublikowali, więc twój argument jest zupełnie bez sensu

Oktawian August:

--- Cytat: Peanut w 12 Czerwiec 2009, 13:16:09 ---No to kurwa sam pomyśl - skoro teraz nie są te pisma opublikowane to do tej biblioteki bardziej chcą się dostać, niż gdyby to opublikowali, więc twój argument jest zupełnie bez sensu
--- Koniec cytatu ---
Muszę przyznać że masz racje.

Serail:

--- Cytat: Peanut w 12 Czerwiec 2009, 13:16:09 ---No to kurwa sam pomyśl - skoro teraz nie są te pisma opublikowane to do tej biblioteki bardziej chcą się dostać, niż gdyby to opublikowali, więc twój argument jest zupełnie bez sensu

--- Koniec cytatu ---
Kurwaaa, na chuj ja to porównanie z biblioteką watykańską dawałem? 3 strony pierdolenia o tym... -,-

--- Cytuj ---Ty tak uważasz bo ja tak nie uważam.
--- Koniec cytatu ---
A ja zgadzam się z Fistachem!

--- Cytuj ---A KK to przekręt jakich mało.
--- Koniec cytatu ---
Powiem ci więcej, KK to największy przekręt w dziejach ludzkości.

Oktawian August:

--- Cytat: Serailo w 12 Czerwiec 2009, 20:41:23 ---Powiem ci więcej, KK to największy przekręt w dziejach ludzkości.
--- Koniec cytatu ---
Ja tak nie uważam
 Brak argumentacji.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej