Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Tolerancja
Oktawian August:
--- Cytat: Peanut w 12 Czerwiec 2009, 12:32:25 ---No nie mów, poważnie? Człowieku, jakie do chuja zamieszanie? Ty myślisz co ty mówisz? Jeśli ktoś by udostępnił te dokumenty, po chuj mieliby patrzeć na oryginały, skoro każdy znały ich treść o.O.
--- Koniec cytatu ---
Ta tylko jak są pielgrzymi w Watykanie to chcą wszystko zwiedzić i zobaczyć.
--- Cytat: Peanut w 12 Czerwiec 2009, 12:32:25 ---Bo taki jest fakt, że wielu dzisiaj ludzi którzy logicznie myślą, nie mają pusto we łbie i widzą co ich otacza po prostu z czystej logiki rezygnują z wiary w boga i KK. A ci którzy jeszcze są zaślepieni przez KK i się im od małego wpaja pierdoły, tak już mają że w późniejszym czasie z inteligencją niewiele mają wspólnego. A to że potem stają po stronie KK i głoszą bzdety to szczegół.
--- Koniec cytatu ---
Ja nie uważam że Kościół Katolicki wmawia wiernym głupoty.Przecież jesteśmy wolnymi ludźmi możemy wierzyć w co chcemy,itd i nikt nam tego nie zabroni.Jestem Katolikiem i pozostanę nim do końca życia a czy ty jesteś Ateistą lub kimś innym to twoja wola i nikt ci tego nie zabroni.
Isentor:
--- Cytat: Proglan w 12 Czerwiec 2009, 12:45:11 ---Ta tylko jak są pielgrzymi w Watykanie to chcą wszystko zwiedzić i zobaczyć.
--- Koniec cytatu ---
No i? Wszędzie tak jest. Ale obowiązuje taka fajna, czerwona barierka ze złotymi słupkami, na której wisi znak "zakaz wstępu". Zwiedzałeś kiedyś cokolwiek? Nie wejdziesz na teren zamknięty bo dostaniesz pałą w łeb od ochrony. I tyle na ten temat.
Szarleǰ:
--- Cytuj ---Ja nie uważam że Kościół Katolicki wmawia wiernym głupoty.Przecież jesteśmy wolnymi ludźmi możemy wierzyć w co chcemy,itd i nikt nam tego nie zabroni.Jestem Katolikiem i pozostanę nim do końca życia a czy ty jesteś Ateistą lub kimś innym to twoja wola i nikt ci tego nie zabroni.
--- Koniec cytatu ---
Wiem że mi nikt nie zabroni i przestań to powtarzać. A KK to przekręt jakich mało.
--- Cytuj ---Ta tylko jak są pielgrzymi w Watykanie to chcą wszystko zwiedzić i zobaczyć.
--- Koniec cytatu ---
No a teraz nie chcą zobaczyć? Tym bardziej chcą bo intryguje ich co tam jest
Oktawian August:
--- Cytat: Isentor w 12 Czerwiec 2009, 12:53:22 ---Ale obowiązuje taka fajna, czerwona barierka ze złotymi słupkami, na której wisi znak "zakaz wstępu". Zwiedzałeś kiedyś cokolwiek? Nie wejdziesz na teren zamknięty bo dostaniesz pałą w łeb od ochrony. I tyle na ten temat.
--- Koniec cytatu ---
Zwiedzałem dużo razy i widziałem nie raz jak wchodzili ludzie tam gdzie nie powinno się wchodzić bo pisało tam "zakaz wstępu" a ochrona pilnowała złapała paru ,ale niektórzy i tak weszli.
--- Cytat: Peanut w 12 Czerwiec 2009, 12:56:28 ---KK to przekręt jakich mało.
--- Koniec cytatu ---
Ty tak uważasz bo ja tak nie uważam.
Sado:
Ok, więc powiedz mi. Co bardziej kusi do obejrzenia: coś co nigdy nie zostało opublikowane, czy oryginał czegoś, co zostało opublikowane?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej