Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Tolerancja
Crayer:
Ogólnie staram się być tolerancyjny. Mało zwracam uwagę na kolor skóry, narodowość czy orientację. Jednak nadal nieco mi mdło na widok dwóch facetów którzy się obściskują. Ale chyba jak widzę większość też tak reaguję.
--- Cytat: Rychu, mag Beliara w 11 Czerwiec 2009, 22:33:55 ---Pogral buk nie istnieje jeźli weterani muwiom rze nie istnieje to znaczy rze nie istnieje oni som mondrzejsi mószom być mondrzy bo inaczej nie dostali by weterana i jak oni tak muwiom to znaczy rze tak jest bo oni som mondrzy i wiedzom lepiej od ciebie!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111111
--- Koniec cytatu ---
Jeśli ktoś powie Ci że Bóg to potwór ze spaghetti też mu uwierzysz? No przecież zapomniałem! Jestem totalnym idiotą! Zadaję takie głupie pytania! Przecież weterani zawsze mają rację! Czyż nie, Rychu?
Oktawian August:
--- Cytat: Serailo w 11 Czerwiec 2009, 18:34:36 ---Niby dlaczego? Jeśli ludzie mieliby możliwoć sprawdzenia zawartości owych dokumentów, to po co mieliby sprawdzać oryginały? ^^ Czy kiedy CIA odtajnia raporty sprzed kilkudziesięciu lat w postaci scanów, to ludzie chcą mimo wszystko przestudiować oryginały? Niee.
--- Koniec cytatu ---
Np pielgrzymi którzy będą w Watykanie będą chcieli zobaczyć Bibliotekę i było by koło biblioteki zamieszanie.I dlatego może jest niedostępna bo ja nie wiem dlaczego jest niedostępna.
--- Cytat: Mantos w 12 Czerwiec 2009, 00:02:15 ---ale i tak ma Proglana za idiote.
--- Koniec cytatu ---
Tak samo ja uważam ciebie za idiotę.
Isentor:
--- Cytat: Proglan w 12 Czerwiec 2009, 08:48:55 ---Np pielgrzymi którzy będą w Watykanie będą chcieli zobaczyć Bibliotekę i było by koło biblioteki zamieszanie.I dlatego może jest niedostępna bo nie wiem dlaczego jest niedostępna.
--- Koniec cytatu ---
Twoje argumenty są po prostu idiotyczne. Zajmij się czymś pożytecznym miast wymyślać coraz bardziej absurdalne odpowiedzi. Jakie kurwa zamieszanie? Idąc twoim tokiem myślenia, po co budować stocznie, przecież za kilkanaście lat związkowcy mogą strajkować. Jak dotąd nie podałeś niczego sensownego przeciwko słowom "opozycji".
Serail:
--- Cytuj --- po co budować stocznie, przecież za kilkanaście lat związkowcy mogą strajkować.
--- Koniec cytatu ---
Zgon xD
--- Cytuj ---Pogral buk nie istnieje jeźli weterani muwiom rze nie istnieje to znaczy rze nie istnieje oni som mondrzejsi mószom być mondrzy bo inaczej nie dostali by weterana i jak oni tak muwiom to znaczy rze tak jest bo oni som mondrzy i wiedzom lepiej od ciebie!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111111
--- Koniec cytatu ---
OWNED xD
--- Cytuj ---Np pielgrzymi którzy będą w Watykanie będą chcieli zobaczyć Bibliotekę i było by koło biblioteki zamieszanie.I dlatego może jest niedostępna bo ja nie wiem dlaczego jest niedostępna.
--- Koniec cytatu ---
Ooo, dziwny argument. Spójrz na to tak. Watykan udostępnia dokumenty, które ma w posiadaniu, a dokładniej leżą one sobie w bibliotece. Przypuśćmy, że przychodzi sobie nowy papież, np. taki Isentor XIII i nakazuje opublikować wszystkie/większość/niektóre dokumenty tam spoczywające, to po chuja Wacława ludzie mieliby za wszelką cenę się dostać do owej biblioteki? -,-
--- Cytuj ---Jak dotąd nie podałeś niczego sensownego przeciwko słowom "opozycji".
--- Koniec cytatu ---
Przecież to samo było w "Dyskusjach teologicznych", po prostu brakuje kogoś mądrego po stronie kościoła. W miarę fajnie było jeszcze w "Satanizmie", bo przeciwko ZŁU 666 było więcej ludzi. ;]
Szarleǰ:
--- Cytuj ---I dlatego może jest niedostępna bo nie wiem dlaczego jest niedostępna.
--- Koniec cytatu ---
O kurcze, co ty gadasz, nie żartuj. Przeczytaj to z 15 razy a dojdziesz do wniosku że mądre to to nie jest. Jest niedostępna dlatego że nie wiesz dlaczego jest niedostępna? Supcio.
--- Cytuj ---Np pielgrzymi którzy będą w Watykanie będą chcieli zobaczyć Bibliotekę i było by koło biblioteki zamieszanie.
--- Koniec cytatu ---
No nie mów, poważnie? Człowieku, jakie do chuja zamieszanie? Ty myślisz co ty mówisz? Jeśli ktoś by udostępnił te dokumenty, po chuj mieliby patrzeć na oryginały, skoro każdy znały ich treść o.O.
--- Cytuj ---OWNED xD
--- Koniec cytatu ---
Serek, masz coś do Ryśka? Przecież mądrze gada!
--- Cytuj ---Przecież to samo było w "Dyskusjach teologicznych", po prostu brakuje kogoś mądrego po stronie kościoła. W miarę fajnie było jeszcze w "Satanizmie", bo przeciwko ZÂŁU 666 było więcej ludzi. ;]
--- Koniec cytatu ---
Bo taki jest fakt, że wielu dzisiaj ludzi którzy logicznie myślą, nie mają pusto we łbie i widzą co ich otacza po prostu z czystej logiki rezygnują z wiary w boga i KK. A ci którzy jeszcze są zaślepieni przez KK i się im od małego wpaja pierdoły, tak już mają że w późniejszym czasie z inteligencją niewiele mają wspólnego. A to że potem stają po stronie KK i głoszą bzdety to szczegół.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej