Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Tolerancja

<< < (28/33) > >>

Serail:

--- Cytuj ---HAHAHA Brak mi słów największa głupota jaką czytałem
--- Koniec cytatu ---
Why? O_o

--- Cytuj ---Bo znajdują się tam księgi,listy które są bezcenne i jakby była słabo strzeżona to mógłby ktoś ukraść.
--- Koniec cytatu ---
To dlaczego nie opublikują tego w sieci albo ew. wypuszczą do obiegu kopii?

--- Cytuj ---.I księża wiedzą o czym mówią.
--- Koniec cytatu ---
Teraz to ja powiem, że to jest największa głupota, jaką czytałem. :D

Oktawian August:

--- Cytat: Serailo w 11 Czerwiec 2009, 18:10:56 ---To dlaczego nie opublikują tego w sieci albo ew. wypuszczą do obiegu kopii?
--- Koniec cytatu ---
Mają tam księgi,listy które są bezcenne a jakby opublikowali w internecie to każdy chciałby je zobaczyć na własne oczy i każdy by je chciał.A przecież one już swoje lata maja i są strasznie zniszczone.

Serail:
Niby dlaczego? Jeśli ludzie mieliby możliwoć sprawdzenia zawartości owych dokumentów, to po co mieliby sprawdzać oryginały? ^^ Czy kiedy CIA odtajnia raporty sprzed kilkudziesięciu lat w postaci scanów, to ludzie chcą mimo wszystko przestudiować oryginały? Niee.

A tak poza tym proponuję się przenieś do rozmów teologicznych, bo już od kilkunastu postów nie gadamy o tolerancji. ;]

Ainur:

--- Cytat: Rychu, mag Beliara w 11 Czerwiec 2009, 22:33:55 ---Pogral buk nie istnieje jeźli weterani muwiom rze nie istnieje to znaczy rze nie istnieje oni som mondrzejsi mószom być mondrzy bo inaczej nie dostali by weterana i jak oni tak muwiom to znaczy rze tak jest bo oni som mondrzy i wiedzom lepiej od ciebie!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111111

--- Koniec cytatu ---
Buk - drzewo z rodziny bukowatych. Nie masz tego na przyrodzie / biologii Rychu? Ja tam nigdy nie słyszałem żeby ów drzewo nie istniało... ;p

A żeby nie offtopować, to jestem człowiekiem tolerancyjnym, oczywiście w kwestii wyznania, pochodzenia, orientacji. Choć co do orientacji to czasami mam takie lekkie obrzydzenie właśnie do homoseksualizmu ale to nie znaczy że w ogóle tego nie toleruje.

Mantos:

--- Cytat: Rychu, mag Beliara w 11 Czerwiec 2009, 22:33:55 ---Pogral buk nie istnieje jeźli weterani muwiom rze nie istnieje to znaczy rze nie istnieje oni som mondrzejsi mószom być mondrzy bo inaczej nie dostali by weterana i jak oni tak muwiom to znaczy rze tak jest bo oni som mondrzy i wiedzom lepiej od ciebie!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111111

--- Koniec cytatu ---

Mantos mówi że Bóg istnieje, ale i tak ma Proglana za idiote.
 Post nic niewnoszący do tematu.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej