Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Tolerancja
Oktawian August:
--- Cytat: Isentor w 11 Czerwiec 2009, 14:56:22 ---Kto mówi o ukrywaniu? Chodzi o głoszenie pierdół, których sami nie są pewni. Co chwilę zmieniają dogmaty. Więc jaka w tym uczciwość wobec tego co głosił Chrystus? ÂŻadna...
--- Koniec cytatu ---
Jak chodzisz do Kościoła to wiesz co księża,duchowni mówią o tym żeby kochać wszystkich ludzi,wybaczać im,żeby nawracać się itd.
--- Cytat: Serailo w 11 Czerwiec 2009, 16:29:53 ---.Hmm, tak uważasz? A czy wiedziałeś, wielebny Prolganie o tym?
http://www.paranormalne.pl/index.php?showtopic=20477&st=0&start=0
Nie pierdol więc mi, proszę, że Kościół nie wprowadza ludzi w błąd, a jakby to robił, to ludzkość już dawno by się o tym dowiedziała... ;/
--- Koniec cytatu ---
HAHAHA Brak mi słów największa głupota jaką czytałem
--- Cytat: Serailo w 11 Czerwiec 2009, 16:29:53 ---I rozumiem dlatego watykańska biblioteka jest jednym z najpilniej strzeżonych księgozbiorów na świecie? Aha...
--- Koniec cytatu ---
Bo znajdują się tam księgi,listy które są bezcenne i jakby była słabo strzeżona to mógłby ktoś ukraść.
--- Cytat: Serailo w 11 Czerwiec 2009, 16:29:53 ---Nie, bo wtedy jestes opętany przez szatana i niedobrego wujka samo zuo!
--- Koniec cytatu ---
Nie jesteś opętany a zagubiony bo nie wiesz wtedy co jest dobre a co złe
Isentor:
--- Cytat: Proglan w 11 Czerwiec 2009, 17:00:02 ---Jak chodzisz do Kościoła to wiesz co księża,duchowni mówią o tym żeby kochać wszystkich ludzi,wybaczać im,żeby nawracać się itd.
--- Koniec cytatu ---
Ale jak to się ma do mojego argumentu? Gówno się ma.
Oktawian August:
--- Cytat: Isentor w 11 Czerwiec 2009, 17:10:46 ---Ale jak to się ma do mojego argumentu? Gówno się ma.
--- Koniec cytatu ---
No właśnie ma bo uważasz że wybaczać,kochać ludzi,nawracać się itd ,to są głupie pierdoły.Wcale nie są głupimi pierdołami a samą prawdą.
Szarleǰ:
--- Cytuj ---HAHAHA Brak mi słów największa głupota jaką czytałem
--- Koniec cytatu ---
Poprzyj więc to na tyle dobrymi argumentami, jakimi poparł swoją teorie autor owego artykułu, a uwierzymy ci, że nie miał on racji. Fakt, faktem, że ty nie możesz udowodnić że jest to głupota, bo jest to prawda. Pokaż to księdzu - opowie że religii nie należy brać dosłownie i takie tam sranie w banie. I to jest właśnie najśmieszniejsze, że księża sami nei wiedzą co mówią, byle by się tylko wybronić.
Oktawian August:
--- Cytat: Peanut w 11 Czerwiec 2009, 17:27:18 ---Fakt, faktem, że ty nie możesz udowodnić że jest to głupota, bo jest to prawda. Pokaż to księdzu - opowie że religii nie należy brać dosłownie i takie tam sranie w banie. I to jest właśnie najśmieszniejsze, że księża sami nei wiedzą co mówią, byle by się tylko wybronić.
--- Koniec cytatu ---
Jaka prawda po prostu głupota jest tam obrazek demona Behemota dali i pisze ze to ma powiązanie z Wielkanocą.Równają Chrześcijaństwo z jakimiś Pogańskimi wierzeniami i piszą że przedmioty Katolickie są Pogańskimi.
Po cholerę mam pokazywać księdzu jak ja wiem co będzie mówił i też ja wiem swoje.I księża wiedzą o czym mówią.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej