Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Tolerancja

<< < (21/33) > >>

Sado:

--- Cytuj ---Musze przyznać że to było wariactwo
--- Koniec cytatu ---

Otóż to. Wiec jaka pewność, że i teraz kościół się nie myli i nie wprowadza ludzi w błąd?

--- Cytuj ---Btw. Sadziu. Chciałbym Cie uświadomić że "związki" homoseksualne opierają się w 90% na seksie. Więc jak to można inaczej nazwać niż zboczeniem? Takich ludzi powinno się leczyć.
--- Koniec cytatu ---

A co w seksie złego? Btw. Czy to źle, że ktoś lubi orala, anala, lizanie dupy, masturbację analną czy seks ze zwierzętami (o ile w  danym kraju jest to dozwolone)?

--- Cytuj ---Ej no nie no teraz to przegiąłeś nazywając Boga "Szarym Brodaczem" nie wiesz jak wygląda to nie pisz głupot!
--- Koniec cytatu ---

Nie wiem dlaczego, ale przy tym zdaniu się uśmiałem ^^

Serail:

--- Cytuj ---Takie coś nazywa się pozerstwem drogi Serku
--- Koniec cytatu ---
Niee, takie coś nazywa się głupota, bo jeśli mówi "jebać boga, szatan fajnieszy" to wg. mojej ideologii z jednego szamba w drugie się pakuje, bo przecież ateiści nie wierzą ani w boga, ani w szatana. Sataniści zresztą też nie. ;]

--- Cytuj ---Btw. Sadziu. Chciałbym Cie uświadomić że "związki" homoseksualne opierają się w 90% na seksie. Więc jak to można inaczej nazwać niż zboczeniem? Takich ludzi powinno się leczyć.
--- Koniec cytatu ---
Nosterss, związki heteroseksualne też opierają się w większości na seksie i czy ktoś im to broni? Baa, jest to seks przedmałżeński, więc grzech... ;p

--- Cytuj ---Ej no nie no teraz to przegiąłeś nazywając Boga "Szarym Brodaczem" nie wiesz jak wygląda to nie pisz głupot
--- Koniec cytatu ---
A ty wiesz jak on wgląda? O_o

Sado:

--- Cytuj ---Niee, takie coś nazywa się głupota, bo jeśli mówi "jebać boga, szatan fajnieszy" to wg. mojej ideologii z jednego szamba w drugie się pakuje, bo przecież ateiści nie wierzą ani w boga, ani w szatana. Sataniści zresztą też nie. ;]
--- Koniec cytatu ---

Błąd, Serku. Satanista może wierzyć w Boga, ba nawet w szatana. Jak to się mówi "tyle jest odmian satanizmu, ile satanistów". Oczywiście satanista chrześcijański różni się od chrześcijanina, ale także wierzy w Boga, oczywiście na innych "zasadach" (Ale nie, nie wielbi on szatana)

Oktawian August:

--- Cytat: Durczoq w 10 Czerwiec 2009, 22:02:20 ---Otóż to. Wiec jaka pewność, że i teraz kościół się nie myli i nie wprowadza ludzi w błąd?
--- Koniec cytatu ---
Taka pewność że Kościół Katolicki jest teraz mądrzejszy niż w tamtych czasach i nie oszukuje każdego.

--- Cytat: Serailo w 10 Czerwiec 2009, 22:03:12 ---A ty wiesz jak on wgląda? O_o
--- Koniec cytatu ---
Nie i nie żartuje z niego bo wierze w niego bo jestem Katolikiem.

Serail:

--- Cytat: Durczoq w 10 Czerwiec 2009, 22:06:15 ---Błąd, Serku. Satanista może wierzyć w Boga, ba nawet w szatana. Jak to się mówi "tyle jest odmian satanizmu, ile satanistów". Oczywiście satanista chrześcijański różni się od chrześcijanina, ale także wierzy w Boga, oczywiście na innych "zasadach" (Ale nie, nie wielbi on szatana)

--- Koniec cytatu ---
Ja tutaj posłużyłem się jednak satanizmem LeVeyowskim (czy jak on tam miał na nazwisko) :D

--- Cytuj ---Taka pewność że Kościół Katolicki jest teraz mądrzejszy niż w tamtych czasach i nie oszukuje każdego.
--- Koniec cytatu ---
[
A to, że manipuluje prostymi ludźmi to rozumiem dla ich dobra?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej