Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Tolerancja

<< < (20/33) > >>

Sado:

--- Cytuj ---Ale Kościół Katolicki to potępiają.

--- Koniec cytatu ---

A jeśli kościół się myli? Bo chyba nie powiesz, że te czasy Inkwizycji, gdzie palono niewinnych ludzi na stosie, były dobre?

--- Cytuj ---Nie ale Kościół Katolicki uważa to za grzech który mozna wyleczyć bo jest to choroba.
--- Koniec cytatu ---

To nie jest choroba. To tylko inna orientacja.

Oktawian August:

--- Cytat: Durczoq w 10 Czerwiec 2009, 21:45:28 ---A jeśli kościół się myli? Bo chyba nie powiesz, że te czasy Inkwizycji, gdzie palono niewinnych ludzi na stosie, były dobre
--- Koniec cytatu ---
Musze przyznać że to było wariactwo

--- Cytat: Durczoq w 10 Czerwiec 2009, 21:45:28 ---To nie jest choroba. To tylko inna orientacja.
--- Koniec cytatu ---
Ja słyszałem że jest to choroba

Serail:

--- Cytuj ---Ale Kościół Katolicki to potępiają.
--- Koniec cytatu ---
Powiedz mi tylko, czy ty wierzysz w kościół katolicki, czy tego szarego brodacza zwanego bogiem? Bo jeśli w Kościół to wtedy rozumiem twój tok myślenia, ale jeśli w boga, to sorry batory, ale nigdzie nie ma napisane, że Jezus czy ktokolwiek inny miał coś przeciwko homoseksualistom. A księża przecież nie zawsze mają rację. ;]

--- Cytuj ---Ja słyszałem ze jest to choroba
--- Koniec cytatu ---
Człowiek z tym się rodzi, niektórzy więc traktują to jako chorobę wrodzoną, inni jako inną orientację. Ja przystaję do tego drugiego.

Azprime:

--- Cytat: Caldwell w 10 Czerwiec 2009, 19:41:10 ---[...] Ja nie mam księdza bo nie wierze w te bzdurne historyjki o bogu. [...] Bo bozia zabrania xd

--- Koniec cytatu ---

Drogi Serku, ja nie mówię, że Akurat Ty próbujesz właśnie takiego człowieka udawać. Ale ten użytkownik, który napisał te bzdury, musi czuć się na prawdę pr0 elo saaaaatański. Nie chodzi mi o to, że ktoś nie wierzy w Boga. Wręcz przeciwnie, nikt tego mu nie broni. Ale on po prostu funkcjonuje na takiej podstawie: "A jebać Boga, Satan jest fajniejszy i wygyly". Takie coś nazywa się pozerstwem drogi Serku :)

Btw. Sadziu. Chciałbym Cie uświadomić że "związki" homoseksualne opierają się w 90% na seksie. Więc jak to można inaczej nazwać niż zboczeniem? Takich ludzi powinno się leczyć.

Oktawian August:

--- Cytat: Serailo w 10 Czerwiec 2009, 21:50:31 ---Powiedz mi tylko, czy ty wierzysz w kościół katolicki, czy tego szarego brodacza zwanego bogiem? Bo jeśli w Kościół to wtedy rozumiem twój tok myślenia, ale jeśli w boga, to sorry batory, ale nigdzie nie ma napisane, że Jezus czy ktokolwiek inny miał coś przeciwko homoseksualistom. A księża przecież nie zawsze mają rację. ;]
--- Koniec cytatu ---

Ej no nie no teraz to przegiąłeś nazywając Boga "Szarym Brodaczem" nie wiesz jak wygląda to nie pisz głupot!.Nie zawsze księża mają racje ,ale inni duchowni mają racje Kościół Katolicki potępia homoseksualistów i ja też bo jestem wyznania Katolickiego.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej