Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Gdzie będzie się toczyła akcja dodatku?
Purple Haze:
Dla mnie Bezimienny nie nadaje się do roli Króla. Mi zawsze kojażył się z typową postacią włóczykija, który pojawia się nagle i znika. Uważam że nowy bezimieny zniszczy serię. Totalnym dnem byłoby doweidzenie się o tym że Xardas jest królem bogów(bajpotężniejszym z nich), albo ojcem Bezimiennego. Osobiście chciałbym aby pojawiła się kraina taka jak Szkocja. Nordmar to nie to samo.
wiedzmin4269:
W G1 był starożytny klasztor poświęcony nieznanemu bóstwu pozwalającemu swym sługom zmieniać się w zwierzęta. Może to jest jeden z tych Zapomnianych bogów.
Kamilzot:
Ja także myślę, że będą to wyspy południowe.
Bezimienny tam trafia i okazuje się, że to miejsce zamieszkują Tajemniczy bogowie. Bezio musi się trochę więcej o nich dowiedzieć. Okazuje się, że Mroczny Beliar postanawia zdobyć artefakt od bogów. Rozpoczyna się wojna i bezi musi jej zapobiec.
szczurek7:
Nie Przywiązujmy się jeszcze do Południowych wysp, bo Nie wiadomo jeszcze Czy napewno to tam będzie !... Narazie zastanówmy się Gdzie być to Ma,A jak to będzie informacja potwierdzona... można spekulować o fabule ,sposobie się tam dostania itp !
Anarchy:
A mi się zdaje, że nie będzie żadnych wysp. Czemu? Wierzycie temu, co mówię developerzy gier? Coś powiedzieć muszą, nie powiedzą o czym będzie gra, bo... ech.. Za dużo tłumaczenia. Ja uważam, że dodatek doda niezbyt dużą, ale nową, o której nikt jeszcze nie wspominał mapie. Na przykład dalsze części kontynentu, bo nie ma pokazanych żadnych terenów orków. Bo skąd oni przychodzą? Jak na razie ich pojawienie tłumaczy się tak - było sobie królestwo Myrtany, nagle zaatakowali Orkowie i podbili ją. A po za tym, będzie dodatkowo frakcja LUDZKA! Ale oczywiście to tylko moje zdanie;)
Edit: No, niby ktoś tam z Nordmaru, a dokładniej z klanu młota chyba mówi ci, że Orkowie dawniej w jaskiniach byli, a teraz wszędzie ich pełno. Ale tyle Orków by się w jaskiniach nie pomieściło;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej