Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Gdzie będzie się toczyła akcja dodatku?
Vigo:
Chyba już wiadomo gdzie będzie się toczyła fabuła... To będą bez zmian 3 krainy: Myrtana, Varant, Nordmar. Po czym to stwierdziłem? Po nowych screenach ;) na pierwszym widzimy (tak mi sie wydaje) Vengard, na drugim wzgórze obokm Montery(tuż obok miejsca w którym spotykali się buntownicy) a na trzecim jest wejście do Montery( w podstawce całkiem rozwalone, a za murami świątynie w której kopali niewolnicy w poszukiwaniu artefaktów)
Lares213:
Zgadzam sie z Vigo po prosty bedom odbudowane zamki i ludzie bedo rzadzic kontynentem, Diego zostanie bogaty tak jak bylo ukazane na koncu G3 itp., orkowie bedom sie kryc w jaskiniach jak buntownicy w G3. To sa moje przypuszczenia.
Mag Wody Kamil:
Moim zdaniem akcja Zapomnianych Bogów będzie się toczyła na Wyspach Południowych i w starym dobrym Khorinis.
Vigo:
Salin to jest spam :P Trzy posty z rzędu w tym samym temacie... A wracając do tematu to być może akcja będzie się toczyła także na wyspach. Może kontynent to tylko krótki przystanek, a żeby się dostać na wyspy trzeba będzie uaktywnić jakiś portal czy coś w tym stylu. W podstawce były kręgi jak w G2, a z tego co wiem to one uaktywniały portal ;)
Pawel Najemnik z Farmy:
Według mnie muszą dodać nowy ląd bo to nie byłby dotatek tylko patch. I oby dodali nam znane lokacje lub lokalizacje.
PS: pamiętacie tego Nowicjusza którego mogliśmy zabić (6 rozdział w G2) on chyba też będzie w gothic-u 3: Zapomniani Bogowie
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej