Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Gdzie będzie się toczyła akcja dodatku?

(1/7) > >>

Galeria_Ciastek:
Witam. Jak myślicie, gdzie będzie się toczyła akcja dodatku do Gothica 3? Prosze jak najbardziej uzasadnić swoja wypowiedź   . Ja obstawiam na:

Wyspy Południowe - Dlaczego? Otóż dlatego, że to są wyspy. Jak słyszelismy, akcja dodatku będzie łącznikiem z Gothic'iem IV. Dodatek mógłby się kończyć jakimś wieeelkim finałem,  w którym bohater gry trafia na Wulkaniczną Wyspe (gdzie ma się niby dziać akcja IV). Problem w tym, że w IV nie będzie Bezimiennego   . Myśle też, że twórcy chcą pokazać te wyspy, ponieważ we wszystkich częściach wiele o tych wyspach słyszeliśmy.

Zapomniane Krainy - Powód jest bardzo prosty. Kończymy grę (drogą Adanosa) przejściem przez portal. Byłby to wspaniały łącznik z dodatkiem. Problem jest taki, że trzebaby przechodzić grę drogą Adanosa.

A jakie są wasze opinie?  
Pozdrawiam,
Ciastek.

bemol05:

--- Cytuj ---Dodatek mógłby się kończyć jakimś wieeelkim finałem, w którym bohater gry trafia na Wulkaniczną Wyspe (gdzie ma się niby dziać akcja IV).
--- Koniec cytatu ---

A skąd wiesz, że tam będzie się dziać Gothic 4? Chyba pomyliłeś Gothica z RPB.

Według mnie i wyspy południowe i zapomniane krainy byłyby dobrym rozwiązaniem.

Gorion:
Według mnie akcja dodatku oprócz krainy z podstawki będzie zawierać także podbite przez orków Khorinis i GD. Jednym słowem powrót do przeszłości .

kwicol:
Według mnie powinny być Południowe Wyspy oraz ostatecznie powinniśmy wyzwolić Khorinis z pod panowania orków.

Medivth:
Uważam, że akcja w Gothic 3: Forsaken Gods ukazana będzie również na Wyspach Południowych. Usłyszeliśmy już o nich parę rzeczy z poprzednich części i dobrze by było, gdybyśmy mieli okazję je zwiedzić. Sam myślałem i miałem nadzieję, że takowa możliwość pojawi się w podstawowej wersji Gothic 3, niestety zawiodłem się.

Odnośnie Niezbadanych Krainach, to szczerze wątpię, by były one ukazane, aczkolwiek możliwe i to jest. Warunek musiałby być taki, że przeszliśmy podstawową wersję drogą Adanosa, podczas gdy do wyboru były trzy drogi.

Pozdrawiam, Medivth

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej