Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Czy kupisz dodatek?
Sarkasmus:
Gothic 3 mnie mocno rozczarował i nie jestem pewien czy kupię. Najpierw zobaczę co o nim piszą i po tym pomyśle nad zakupieniem. (najlepiej by było gdyby zmienili styl walki na ten z g1 i g2 bo ten jest zżalony)
Canis:
Z pewnością kupię. Gothic 3... trochę mnie zawiódł, ale, Ale ta przygoda, ta przyjemność z Gothiciem, jest jak między przyjaciółmi, jeden zrobi coś nie tak (w tym przypadku Gothic 3 nie dobry), a drugi wybaczy poi przeprosinach (miejmy nadzieje że "zapomniani bogowie" będą tymi przeprosinami ;) ). A tak bardziej serio, mam nadzieje ze ten dodatek będzie bardziej dopracowany i lepszy, mam nadzieję ze nowe questy będą bardziej... wyszukane że tak powiem, no bo powiedzmy sobie szczerze, w G3 80 - 90 % to kill questy. Mam nadzieję, że no więcej będzie tych... logicznych, na myślenie etc. w tym dodatku.
Twórcy dodatku wiedząc o nieudanej podstawie wezmą sobie do serca to, by było w pełni dopracowane, wypieszczone (mam taką nadzieję), niech jest jak skóra niemowlaka, mięciutka i gładka, a nie sucha, pomarszczona skóra starca (takie tylko lekkie porównanie...).
TheDarkCristal:
Oczywistośc że kupuje.
Pozostaje jeden fakt: Ile on będzie kosztowac??
Cena nie jest ważna i tak kupie.
xardas145:
Po ostatnich postach widzę troszkę optymizmu, otóż nie wiadomo jeszcze jaka firma robi dodatek ale zapewne poczytali troszkę fora fanowskie i wiedzą, czego gracze oczekują, i postarają się to zrobić.
Ps. oczywiście że go kupie.
lollol:
Kupię, jeżeli Piranha Bytes go zrobi.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej