Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Czy kupisz dodatek?

(1/14) > >>

Ponurak:
Tu się nasuwa standardowe pytanie. Czy kupicie dodatek? Ja kupuje na bank. Mam to gdzieś jaki będzie. Po prostu jestem fanem tej giery i tyle. A teraz pozostaje nam imprezować z tej okazji.  A jeśli go zrobi PB to ja od razu zamawiam na gram.pl a reszta niech robi co chce xD.

Boba Fett:
Tak jak Gothic 3 - szkoda kasy, to już nie ten sam Gothic, którego poznałem kilka lat temu. W Gothica 3 grałem tylko przez pewien czas i znudził mi się. Dodatkowo nie miał już w sobie tego wszystkiego, co przyciągało mnie do jego poprzednich części. A jako że pewnie twórcy dodatku będą się wzorować na Gothic 3, ja już mogę pomachać tej produkcji i podziękować.
Może kiedyś zagram, ale na pewno nie kupię tej gry - wolałbym już nabyć jakąś promocję, w której by był Gothic 1+Gothic 2+Noc Kruka (chociaż nie wiem, po co mi kolejne, jak już mam) bądź poczekać na coś ciekawego do Obliviona.

Thorug:
Pewno kupię, ale tylko wtedy, gdy nie będzie drogi. Tzn. będzie kosztował max. 60 - 70zł, bo za dodatek nie powinni tyle ciągnąć kasy. W innym przypadku poczekam aż cena spadnie, lub pojawi się w jakiejś taniej serii.

PS.
W newsie było napisane, że planowane wydanie gry to IV kwartał 2008. Czyli okres przedświąteczny. Gdyby twórcom udałoby się wypuścić ją zgodnie z terminem, być może poproszę o nią rodziców pod choinkę. Taki mały podarek :D.

Gorion:
Oczywiście że kupię Forsaken Gods  tak jak każdą oficjalną odsłonę odsłonę Gothica.
Nieważne czy okaże się super produkcją czy też totalną klapą.
Powiem jednak szczerze, że wiąże z tym dodatkiem spore nadzieje.

Pozdrawiam, Gorion

Arti:
Czy kupię? Jak będę żył i oczytam się samych pozytywnych recenzji to rozważę taką możliwość. Zależy jeszcze od tego, jaki komputer będę miał. Nikt chyba nie zn "Szczęśliwej Historii", ale nie warto jej mówić, bo jest po prostu żałosna, a ja jestem jej głównym bohaterem.

Wracając do tematu, Gothic 3 mi się podoba, nawet bardzo, według mnie, najlepsza część. Dodatek kupię, o ile będzie to coś więcej niż nowy grzybek w okolicach Trelis.

Pozdrawiam!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej