Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Czy kupisz dodatek?

<< < (10/14) > >>

Freek:
Ja kupię dodatek , nawet jeśli miał bym dać 200 zł , co jest niemożliwe :D

user no. 11627:
Wszystko zależy od ceny, ale i tak prędzej czy później kupię!

Eregrin:
Będę miał już wkrótce nowego kompa. Dodatek, w takim razie, nie będzie stanowił żadnego problemu z pójściem mi na kompa, więc go rzecz jasna kupię.

Lney:

--- Cytat: Boba Fett w 15 Kwiecień 2008, 20:08:40 ---Tak jak Gothic 3 - szkoda kasy, to już nie ten sam Gothic, którego poznałem kilka lat temu. W Gothica 3 grałem tylko przez pewien czas i znudził mi się. Dodatkowo nie miał już w sobie tego wszystkiego, co przyciągało mnie do jego poprzednich części. A jako że pewnie twórcy dodatku będą się wzorować na Gothic 3, ja już mogę pomachać tej produkcji i podziękować.

--- Koniec cytatu ---

podkładam się pod te słowa , gothic 3 to już nie to samo a dodatek pewnie tego nie zmieni na 100%.Może kupię jeżeli będzie kosztować do 60 zł , uważam iż więcej nie jest wart. Nawet te postacie co były w g3 z poprzednich części mało miały w sobie tych starych , a laresa to trudno poznać , wygladały zupełnie inaczej.G3 był gorszy od pozostałych części ale mimo wszystko nie był aż taki zły dlatego właśnie jestem w stanie przeznaczyć te 60zł na dodatek jeżeli bedzie droższy to sciagnę z neta.

Kamilo246:
Myśle ze to kupie bo jestem fanem ale niestety nie jest to juz jak gothic 2 i 1 bo nie mozna dolaczyc do gildii tylko jakas glupia reputacja i zbyt duzo latwych questow a jak jeszcze dodatek dojdzie bedzie ich jeszcze wiecej i dlatego nie jestem pewien bo taki gothic szybko sie nudzi ( no przynajmniej mnie)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej