Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Czy kupisz dodatek?
!Rafaello!:
Nie mogę sobie wyobrazić braku jednej części Gothica lub dodatku do niego (może trochę przesadziłem)! Na pewno kupię dodatek, niezależnie od recenzji.
Robben:
Niezależnie jaki będzie, kupię ten dodatek, bo dla mnie każda część gry jest świetna. Poza tym, jestem pewien, że dodatek nie będzie słaby. I tyle.
Doman:
Najpierw poczytam jaki jest ten dodatek, czy eliminuje większość bugów gothic 3 czy nie, czy po 30 minutach grania będę musiał restartować kompa (bo się tempo znacznie powiększa i w 5 sekund dopłynąłem z camp dun do varantu) czy nie, czy będzie możliwość dołączenia do jakiejś gildii czy nie. Jeśli odpowiedzi na te pytania będą "tak, nie, tak" to kupię
bart15:
Czy kupię?? Wydaje mi się że tak ale napewno nie zaraz po premierze, gry takie zawsze trzeba wyposażyć w łatki różnego typu a to jest męczące. Jednak uważam że wydanie dodatku w tak krótkim odstępie czasowym od 4 jest trochę chorym pomysłem, bo ktoby się odważył kupić 4 gdy dwie poprzednie części (G3 i dodatek) były do niczego ale to tylko przypuszczenie. :)
Foltest:
Kupię na pewno, Gothic 3 bardzo mi się podobał. Ale to nie jest to samo co poprzednie części. Ale G3 bardzo przypadł mi do gustu.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej