Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Czy kupisz dodatek?

<< < (5/14) > >>

diego16:
Mam wszystkie oryginalne części Gothica, i na bank kupię dodatek do Gothic 3, chociaż Gothic 3 to nie to samo co poprzednie części.

Dowódca Paladynów:
JA NA 100% KUPIÊ  GOTHICA 4.już 3 CZESC DOBRZE się PREZENTOWALA,więc 4 CZESC TEZ będzie SUPER.

Rodney164:
Ja także kupię dodatek na 100%, ale najpierw zagram w demo (jeśli wyjdzie oczywiście). Nie będę żałował kasy nawet jeśli w dodatku zabraknie paru fajnych rzeczy. Cóż pozostaje nam tylko czekać i mieć nadzieję, że tym razem dodatek zostanie ukończony.

--- Cytuj ---JA NA 100% KUPIÊ  GOTHICA 4.już 3 CZESC DOBRZE się PREZENTOWALA,więc 4 CZESC TEZ będzie SUPER.
--- Koniec cytatu ---
Eee... miałeś chyba na myśli dodatek do Gothic 3, a nie Gothic 4, a poza tym Gothic 3 to najbardziej niedopracowana gra z jaką się spotkałem więc tak dobrze się nie prezentowała.

DanY4:
ja tez kupię na 100% bo mam wszystkie częsci no i tej mi będzie brakowało

Nessa:
Gothic 3 dostałam w prezencie i bardzo ,ale to bardzo się ..zawiodłam. Słyszałam ,że gra ma dużą grywalność ,ale okazało się ,że w moim przypadku to guzik prawda ;).
Grę odłożyłam na półkę bardzo szybko ,więc po co mi dodatek. Niepotrzebny wydatek pieniędzy.
Forsaken Gods doda zapewne nową krainę ,jakieś bronie ,zupełnie nowe postacie i poprawi błędy (nie wszystkie ,bo w podstawce jest ich bez liku). Już wolę wydać pieniądze na nową grę lub książkę. Nie jestem nie wiadomo jak związana ze światem Gothica (już słychać w oddali głosy "Na stos ,na stos" xD)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej