Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Czy kupisz dodatek?

<< < (6/14) > >>

Maksous:
kupię sobie dodatek, nie tylko dlatego że jestem fanem tej gry, ale też dlatego iż chce się przekonać czy będzie lepszy od Gothica III (mam na myśli miliony bugów itp)

Cr4sh3r:
Hmm zgrzesze jeśli nie kupię, ale przy moim obecnym kompie nie chce przechodzić jeszcze raz katorgi jak to było z Gothic 3, teraz jeśli moje losy dobrze się potoczą kupię nowe części więc wtedy kupię dodatek a jak nie... Xbox 360 i chodzienie do wujka na sępa, jak mi pozwoli pół zycia u niego przesiedzieć to też kupię. ;)

FthisS!:
Po pierwsze witam wszystkich użytkowników forum, jest to mój pierwszy post :]

Dodatek kupię nie zależnie od tego czy będzie wielkim hitem czy tez okaże się totalną klapą, ale tylko pod warunkiem, że wyjdzie spod skrzydeł Piranii (a raczej spod płetw ;) ). Jeśli nie to nawet na niego nie spojrzę, tak samo jak na tą gierkę z plakietką gothica którą tworzy SB.

Kirgo32:
Wprawdzie już Gothic 3 to nie to samo co wcześniejsze części i dodatek zapewne tego nie zmieni, ale i tak go kupię. Między innymi dlatego że mam już wszystkie oryginalne części Gothic i nie chcem aby to się zmieniło. W każdym razie w dodatek na pewno zagram.

Onar:
Ma się rozumieć że kupię. Jestem wielkim fanem gothica i nawet jak będzie kosztował z 300zl to uzbieram kase :P Ale najpierw musze przejsc Gothic 3 xD Faknieby było jakby dali takie wspinaczki jak w assasin creed

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej