Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Czy kupisz dodatek?
Ankh-Morpork:
Ja osobiście nie znoszę piractwa, aczkolwiek zdarza się, iż ... zdarzy mi się :P. Ja przegrywam sobie gry od kolegów, które są zachęcające- jeżeli mi się dana gra spodoba, kupuję oryginał i łamię płytę, jak mi się nie spodoba- też łamię :).
A co do tematu- zapewne kupię dodatek, bo jaki ze mnie fan GOTHIC'a, gdybym nie posiadał owego dodatku? ÂŻaden....
pzdr.-Ankh [ Ale dawno mnie na forum nie było :) ]
Foxiorek:
Jeśli go zrobi PirahnaBytes to kupuje na bank nawet wcześniej zamawiam przez neta przed premierą. Jak go nie zrobi PB to najpierw przeczytam komentarze i posty na forum i dopiero się zastanowię co nowego wniósł do gry.
Waroc:
Ja kupię. Nieważne jaki będzie ten dodatek Gothic to Gothic trzeba go mieć.
Masmen:
Kupię, jeżeli Piranha Bytes go zrobi. Jeżeli zrobi go ta padaczkowa firma co robi Genesisa to na 100% nie kupię, może sobie ściągnę, zależy od zapowiedzi. Mógłby ten dodatek czerpać przykład z 3(najbardziej mi się podoba ta część)
Z Gothic 4:Genesis też nie robię sobie nadziei.
diego16:
--- Cytat: .:AngaR:. ---Tu się nasuwa standardowe pytanie. Czy kupicie dodatek? Ja kupuje na bank. Mam to gdzieś jaki będzie. Po prostu jestem fanem tej giery i tyle. A teraz pozostaje nam imprezować z tej okazji. A jeśli go zrobi PB to ja od razu zamawiam na gram.pl a reszta niech robi co chce xD.
--- Koniec cytatu ---
Mam wszystkie oryginalne części Gothica, i na bank kupię dodatek do Gothic 3, chociaż Gothic 3 to nie to samo co poprzednie części.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej