Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Czy kupisz dodatek?
kwicol:
chyba nie tak prędko jak Gothic 3 bo opróbcz niego jak "głupi" kupiłem specjalnie dla tej gry nowego kompa.
Odczekam trochę, poczytam recenzje i zastanowie się czy warto.
teken_f:
Raczej kupię :) Albo zrobie tak jak z Gothic 3. Najpierw sciagne i zobacze jaki jest, a jak mi się spodoba to kupię ;p (Gothic 3 kupilem^^)
Thorug:
--- Cytat: teken_f ---Raczej kupię :) Albo zrobie tak jak z Gothic 3. Najpierw sciagne i zobacze jaki jest, a jak mi się spodoba to kupię ;p (Gothic 3 kupilem^^)
--- Koniec cytatu ---
Zamiast ściągać i propagować piractwo, możesz przecież ściągnąć DEMO! Pewnie będzie dostępne na miesiąc - dwa przed premierą gry. Załóżmy że ściągniesz, a dodatek Ci się nie spodoba. Więc - według twojego rozumowania - nie kupisz gry, ale zapewne przejdziesz pirata. No bo skoro ci się gra nie podoba, to jej nie kupisz. Ale będziesz grał. Z ciekawości. To jest właśnie złodziejstwo. Dobrze, że chociaż kupiłeś oryginalnego Gothic 3 :D.
PS.
Nie twierdzę, że postąpisz tak jak to opisałem powyżej, lecz w większości przypadków tak jest. Raz z czymś takim się spotkałem, i wiem :). Więc To jest takie "ostrzeżenie przed popełnieniem przestępstwa" :D.
jureus:
ja kupię w dni premiery bo kocham gothica
teken_f:
Heban - Gothic 1, 2 i Noc Kruka przeszedlem po 3 razy na piratach, Gothic 3 - 2 razy na piracie i kupilem cala sage, bo doszedlem do wniosku, ze zaden ze mnie fan, skoro jade na piratach :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej