Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Czy kupisz dodatek?

<< < (2/14) > >>

Medivth:
Gdy tylko wyszedł Gothic 3, a miałem na niego kasę, pognałem do pewnego sklepu i zakupiłem oryginalną wersję (a jakże!). Jak to fan gry Gothic, bez grania mówiłem, że moja ulubiona część i nie zmieniłem go, grając. Jednak, po pewnym czasie (jak większość pewnie) znudził mi się...

... boję się, że może tak być i z dodatkiem. Myślę, że pierwsze co zrobię, to zapoznam się ze screen'ami i różnorodnymi recenzjami na temat tego dodatku. No i oczywiście, spojrzę na cenę, w końcu nie wydam jakiejś astronomicznej ceny, nie? Jest szansa, że kupię, w końcu Gothic dalej jest moją ulubioną grą...

Pozdrawiam, Medivth

Carl Johnson:
Czy kupię dodatek? Nie wiem, zapewne najpierw poczytam kilka recenzji z zaufanych źródeł, po jakimś czasie od premiery pewnie pojawią się jakieś filmiki na youtube z tej gry. Mimo, że Gothic 3 nie miał klimatu jak poprzedniczki, to mi się w sumie podoba :). A dodatek ten ma szansę wprowadzić do gry JAKÂĄKOLWIEK fabułę (bo czy "wybij orków, zbierz artefakty i dokonaj wyboru boga, któremu będziesz służył" jest fabułą? Nawet jeśli tak, to słabą). Z połączenia dobrej fabuły i pięknej grafiki, którą oferuje Gothic 3 (a co za tym idzie, również sporych wymagań, którymi nie przejmuję się tak bardzo, ze względu na zakup nowego komputera, który odbędzie się w maju :D) może wyniknąć coś niezłego.

Podsumowując : dodatek kupię, gdy z opinii zamieszczonych w CD-Action i internecie okaże się dość fajny.

Serail:
Czy kupię dodatek? Oczywiście, nawet jeżeli add-on wniesię tylko nowy grzybek w okolicach Trelis jak to powiedział Arti. A Gothic jak Gothic będzie na pewno genialny, więc...

Sir Gregres:
Ja na pewno kupię(jak mi kasy wystarczy bo ostatnio resztkę wydałem na dodatek do HoMMV).

Galeria_Ciastek:
Myśle, że tak. Jestem wielkim fanem Gothica i chce mieć wszystkie części ;) . Nawet jeśli będzie to edycja kolekcjonerska (chociaż w to wątpie). Tak się napłakaliśmy, że dodatku nie będzie, to teraz jest okazja go zobaczyć   . Zbieranie pieniędzy już zaczełem.

Pozdrawiam,
Ciastek.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej