Strefa moddingu gier Gothic > Dyskusja o modyfikacjach

Golden Mod - weekend z modem

<< < (5/7) > >>

Boba Fett:

--- Cytuj ---Zrobiłem, jak Boba Feet mi mówił,
--- Koniec cytatu ---
Ke? Nie przypominam sobie, bym coś Ci mówił. :D

Wpierw sprawdź, czy masz ściągniętą podstawową wersję, czy też tylko spolszczenie.
Jeśli wszystko dobrze pobrałeś, to odpal jeszcze raz instalację podstawki - jakby się nagle gdzieś zatrzymało i długo stało w miejscu, zdobądź się na cierpliwość. Z tego co pamiętam podczas instalacji mi też właśnie tak na krótką chwilę się zatrzymało i myślałem, że instalka się zawiesiła.

Gdy zainstalujesz podstawkę, sprawdź czy działa. Dopiero wtedy zabierz się za instalowanie spolszczenia.

arts1991:
Co tu mówić mod tylko wprowadza  wątki wycięte z Gothica

Żelazko:
Ten złoty mod to woglę jest do dupy za przeproszeniem że tak się wyrażę  . Zadania z odnalezieniem ścieżki, którą przybyli ludzie gomeza do wolnej kopalni wcale się nieda rozwiązać przynajmniej u mnie się nieda. Po trzecim rozdziale akty woglę się niezmieniają a jak guru udają się do Nowego Obozu to przepadają na zawsze. Moim zdaniem złoty mod to najgorsze dziadostwo w jakie grałem i jest on nabugowany jak pole obsiadłe przez szarańcze.

Paladyn Beliara:
ja mam problem co mam zrobic z tymi listami co ma bulit w skrzyni??

Werewolf16:

--- Cytat: zelazko w 09 Maj 2008, 02:22:26 ---Ten złoty mod to woglę jest do dupy za przeproszeniem że tak się wyrażę  . Zadania z odnalezieniem ścieżki, którą przybyli ludzie gomeza do wolnej kopalni wcale się nieda rozwiązać przynajmniej u mnie się nieda. Po trzecim rozdziale akty woglę się niezmieniają a jak guru udają się do Nowego Obozu to przepadają na zawsze. Moim zdaniem złoty mod to najgorsze dziadostwo w jakie grałem i jest on nabugowany jak pole obsiadłe przez szarańcze.

--- Koniec cytatu ---

LOLOLOL Dziwne ze u nie normalnie jest.Wysyłam guru do magów wody oni tam są.Z scieżka zadania co prawda nie mialem ale jesli bylismy straznikiem w starym obozie to dostalismy przecież mape ze sciezka?Rozdzial sie normalnie zmienia.A bugów jest troche.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej