Strefa moddingu gier Gothic > Dyskusja o modyfikacjach

Golden Mod - weekend z modem

<< < (4/7) > >>

Smok Finkregh:
Może wyda wam się dziwne, ale ja nie wiem jak odpalić Golden Moda! ÂŚciągnąłem go przez serwis, i co dalej? Mam plik GoldenMod.rar i co z nim zrobić?

Boba Fett:
Wpierw wypakowujesz ten plik (domyślnie WinRarem ;p), a potem instalujesz w folderze z grą (domyślnie C:\Program Files\Gothic). Na końcu pozostaje Ci tylko odpalenie modyfikacji przez PlayerKita (ewentualnie musisz jeszcze spolszczenie zainstalować, jeśli wolisz grać w polską wersję).

Żelazko:
Ja mam kolejny problem. Mianowicie nie wiem jak odnaleść ścieżkę prowadzącą przez góry, którą przyszli strażnicy ze starego obozu. Za pomoc z góry dziękujęl.

Arkhan:

--- Cytat: zelazko ---Ja mam kolejny problem. Mianowicie nie wiem jak odnaleść ścieżkę prowadzącą przez góry, którą przyszli strażnicy ze starego obozu. Za pomoc z góry dziękujęl.
--- Koniec cytatu ---

Wracając z kopalni pod wioską w kotle tj. tam gdzie był wilk i pare kretoszczurów + zębacze odbij w prawo i wejdź na pagórek, powinna być droga w dół.

Smok Finkregh:
Ten GoldenMod to uparciuch! Zrobiłem, jak Boba Feet mi mówił, a tu przy instalacji jakiś błąd wyskakuje i instalacja się zawiesza. HELP!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej