Strefa moddingu gier Gothic > Dyskusja o modyfikacjach

Golden Mod - weekend z modem

<< < (6/7) > >>

Azprime:
Pytanie do osób, które ukończyły ów modyfikacje. Wczoraj jeden z użytkowników w innym temacie napisał, że w owej modyfikacji można zostać Baal'em w obozie na bagnie. Właśnie do tej kwestii odnosi się moje pytanie. W jaki sposób można nim zostać, oraz w którym rozdziale. Jeśli ktoś ukończył moda, bym był bardzo wdzięczny, jeśli by rozpisał, jakie dodatkowe opcje zostały w nim wprowadzone.

stefan666:

--- Cytuj ---Pytanie do osób, które ukończyły ów modyfikacje. Wczoraj jeden z użytkowników w innym temacie napisał, że w owej modyfikacji można zostać Baal'em w obozie na bagnie. Właśnie do tej kwestii odnosi się moje pytanie. W jaki sposób można nim zostać, oraz w którym rozdziale. Jeśli ktoś ukończył moda, bym był bardzo wdzięczny, jeśli by rozpisał, jakie dodatkowe opcje zostały w nim wprowadzone.
--- Koniec cytatu ---

Można dokładnie w 4 rozdziale kiedy skończyłeś poszukiwania kamieni ogniskujących idziemy wtedy do Saturasa ten mówi nam, iż Baalowie mogą zastąpić Magów Ognia idziemy rozmawiamy z y'berionem i ten daje nam tą możliwość. Korzyści to dobry pancerz 5 krąg magii i tyle.

Azprime:
Czyli wszystko i tak się sprowadza, do zabicia śniącego, czy są jakieś inne możliwości ukończenia rozgrywki? Jeszcze na koniec chciałbym zapytać, gdzie znajdę 2 uciekinierów z bractwa? (Misję tą otrzymuje się od Y'beriona w 4 rozdziale).

Werewolf16:
Znajdziesz ich w jaskini pod wodospadem miedzy starym a nowym obozem. A zakonczenie jest to samo.

Lord_Mud:
Jak wykonać zadanie "Gilbert" :lol: bo nie wiem. Proszę o szybką odpowiedź

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej